tak možná malinko ubrat kolem těch poklopů,ale jinak se mi ty odřeniny líbí,jakým způsobem je děláš,nevypadá to vůbec zle,třeba kolem kanonu je to super
Tak jen slovem: trošku jsem zamazal korbu, nacvakal podvozek (musel jsem si nakonec pomoci vlepením jednoho článku na každé straně, pač se mi nějak "smrskly" ) .. jestli půjde vše v cajku tak bych mohl po víkendu naházet fotky do galerky. ještě bude následovat nějaký ty vlivy počasí (nevim jakej ing to má bejt, tuším že fading ) nějakej olejovej mazanec, dolepení vercajku a nářadí a pigmenty na závěr... uff.. už to chci mít ze stolu..
Tak sem házím fotky.. při manipulaci mi "odcvrnklo jedno náhradní kolo i s držákem (ten se zlomil vejpůl) a skončilo v temný hlubinách odpadkového koše. nemám nervy na reparát a na to místo prsknu dva kanystry s vodou (tím vznáším otázku na barvu v tomto období taktéž šedé s bílým křížem?).. navíc jsem dnes nalakoval podstaveček a ejhle nevím proč mi tam vznikly bubliny, takže tenhle model je samá pohodová práce .. už aby to stálo s cedulkou ve vitírnce...
už zbývá (JEN!) dolepit vercajk, fading a pigmentama to trochu doladit.. uff...
Díky Vašku.. no ty škrábance jsoujak pěst na oko, ale snad se to trošku zjemní rozmytím teček ap.... pigmenty taky něco tomu dají doufám.. kandáky už mám v šedé základovce, takže budou šedý,dík za info..
.. při manipulaci mi "odcvrnklo jedno náhradní kolo i s držákem (ten se zlomil vejpůl) a skončilo v temný hlubinách odpadkového koše. nemám nervy na reparát a na to místo prsknu dva kanystry s vodou
Což mi připomíná, že kdybych to takhle dělal se vším co mi během dokončování kde upadne, tak při mé (ne)šikovnosti bych z každého modelu měl pojízdný nosič kanystrů.... . Ale jinak je to teda moc hezká práce, takovouhle povrchovku nedám ani s pistolí, natož takhle
Tak jsem to trochu "oprovoznil a opršel".. ted už jenom dodělat kanystry, trošku doladit pigmenty podvozek (rozhodl jsem se že kola nějak extra blátit nebudu spíš suchý prach jen nanesu).. na fotce s bleskem to dost tahá .. všecko..