tak som prerušil vianočné upratovanie (z čoho rodina nebola nadšená ) a šiel som to streknúť Xf-61 (dark green) - som pridal trochou žltej a bielej a fúkol som to,ale výsledok je...
Konečný odtieň sa síce zmení po patine, ale aj tak neviem, čo vy na to?
Pokud mám být upřímnej, tak louh. Tohle patina nezachrání, pokud neuděláš jagdpanthera, kterýho právě vytáhli z bahna, kam byl zapadlej totál. Ten odstín tý šedo šedo zelený se prostě nepovedl.
Tak asi lúh , ale až po sviatkoch,teraz sa mi to toho nechce Neviem či už dám čísla 321 dokopy a nájsť predlohu so šricnami a nedeleným laufom, nebude nič jednoduché uvidím,čo s tým spravím
Hawk - Máš nejaké foto alebo predlohu, aby som vedel ako vyzerala? ešte som uvažoval nad niečím takýmto,akurát budem musieť ufiknúť lauf a dať tam delený, no šricny by boli kompletné
Tak ma ešte napadá z čoho robíte zelenú na nemecké stroje. Keď som miešal z revellu ľudia mi vraveli, že je moc jedovatá. Tak som prešiel na akrylovú tamyiu(xf61) a zosvetlujem ju maximálne kvapkou európskej žltej a zase zle
Ahoj ja používam na nemecké kamo set farieb tuším od Mr.color sú tam tri farby: europska žltá, čokoládová hnedá a tá zelená. A akurát ich zosvetlujem troškou eu. žltej či bielou. Inak nič nemiešam bo s mojou poruchou farbocitu by to dopadlo vééééélmi zle
Já teda mám doma ještě tři Panthery. Jednu stařičkou Hasegawu, na který jsem se učil dělat zimmerit z tmelu (to je dost hrůznej model), pak Revelláckýho Panthera (tomu zeď předělávám podložku) a Coeliana. Ten je nejnovější..