Tak konečně jsem našel čas.Udělal jsem jeden blatník a můžu říct že jsem nikdy takovou mrňavou piplačku nedělal ,bohužel se mi mojí blbostí poničil jeden pant . Dále jsem udělal podlahu a kousíček interiéru.Jak řikal Jirka K. ten blatník , to nejde .Strávil jsem nad ním hodně hodin.Musím říct že jsem zvyklý na lepty od Eduardu,ohnu to a šup s tím na model. Tohle je ukrutně zdouhavý , ale zase na druhou stranu výsledný efekt na to stojí
Pěknej blatníček, vypadá fakt dobře, ta námaha stojí za to. Jedině možná bych zkrátil ty pantíky co drží tu pružinku. V návodu Voyager má 2mm, ale připadne mě to dlouhý. Je to ale fakt prkotina, klidně to nech tak. Taky bych se chtěl zeptat kdes Humla objednával, že Ti tak rychle přišel. S tímto nemám žádnou zkušenost. Dík Kohout.
Máš pravdu , zkrátim to .A to ještě nemám nalepený ty hlavy šroubů vespod. Hummel byl nejdřív obědnanej na Nordlandu ale tam to byl obrovskej problém sehnat,tak pak koukám na Plastick Hobby,tam byl, zrovna ten co potřebuju. Bohužel byl asi poslední,protože jak ho poslali tak už ho nemají v nabídce.
Je to 6150 č. stavebnice Docela dlouho trvalo než peníze přišli na účet tak mi pán zavolal že to asi do Vánoc nestihnou že to můžou poslat PPLkou.Souhlasil jsem a 23.12 asi okolo pátý dorazil fakt fofr
Ahoj,po delší odmlce jsem zpět.Tentokrát je skoro hotové dělo. Štít ještě není hotov,chce trochu narovnat a zabrousit.Jinak jsem musel udělat ze silonu kolíček abych to moh uchtit do kasle.Páni z Voyager Model tento zcela nepodstatný dílek opomenuly.Což mi příjde docela k smíchu u setu za 2500,-
Je to ukrutná piplajda , protože se nejdřív musí spasovat všechny bočnice a dělo (hlavně štít děla ) a potom se teprv můžou lepit další detaily .Docela mě mrzí že u tak drahýho setu nejsou nějaký drobný dílky navíc a taky bych uvítal šablonu nebo nákres 1:1 na ohnutí bočnic.
No teda jedeš pěkně, vypadá to hezky čistě slepený. A že je to piplačka, tomu věřím, já se na ty svoje plechy zatím jenom s úctou dívám. Nebo že bych do toho taky říznul...? Až dorazím ostwinda teda.
Díky za povzbuzení do další stavby chlapi . Určitě se do toho pusť Jirko,sledovat tvoje stavby to je nádhera Tý plechařiny je víc než jsem zvyklej,ale kupodivu mi to nevadí a stavbu si maximálně užívám
Zdarec,mám tu další posun.Je hotový interiér levé bočnice. Schránka na patrony a schránka s nářadím mají funkční panty !Jinak ještě jednou děkuji Skarikovi za tažný háky, bez nich bych byl nahranej.