hele Bobe, teď teda nevím, jestli si úplně rozumíme...stínoval sem to, jak už sem psal, hlavně tou pistolí. Tím drybrushem sem jen lehce zvýraznil některý hrany záhybů hlavně na rukávech, což má imitovat různý odlesky, protože tyhle pláště nebyly matný..no a pak sem použil Migovic dark wash na různý linky a okolo knoflíků a tak...ale to už je to nejmenší, hlavní práci udělá ta pistole
--------------------------------------- zde odstřihněte -----------------------------------------
tak zas nějaký ten pokrok..vyskrečovaný průzory a oboje dveře, náboje od kol, vypustil sem pneumatiku, upravil blatníky a uchycení antény, urval nárazník..no ještě mě toho čeká pořád dost
Přílohy
--------------------------------------- zde odstřihněte -----------------------------------------
...a pokračujeme v krasojízdě, tentokrát ale trochu z jinýho soudku..zkoušel sem si vyrobit vlastní listí na podložku, z nábojnic od malorážky sem si udělal raznice a vyrážel sem to ze skutečnýho listí podloženého gumou tak, aby žilky byly uprostřed budoucích malých lístků
Přílohy
pekne sa s tým hráš, ale tie blatníky sú mi není stále po chuti, strašne mi pripomínajú pokrčené igelitové vrecúško (príliš veľa ostrých záhybov na malom mieste) tie listy sú super a parádna metóda
Nápad s nábojnicemi na výrobu listí je naprosto geniální ! Pneumatiku jsi vyfoukl nahřátím a stlačením, předpokládám...? Blatníky se mi taky zdají jako z papíru, to pomačkání bych ubral. Sice to byl tenký plech, ale i tak.
díky mládenci, ty blatníky už takhle spíš nechám, já sem s nima spokojený, takhle sem to původně plánoval, nakonec sem urval i ten nárazník aby takovýhle poškození bylo reálnější, na některých fotkách ty blatníky dostaly dost zabrat (viz foto), uvažoval sem, že bych jeden blatník urval úplně, ale asi to zas nebudu přehánět, takže akorát nakonec skalpelem seškrábnu z některých hran barvu na kov.
Bobe, je to dělaný tím nahřátím, naštěstí sem měl nepoužitých víc kol, napoprvý to nedopadlo úplně nejlíp, jinak s tím listím to teda není úplně můj nápad, ale mám to z jednoho ruskýho časopisu, akorát že tam na výrobu raznice myslím doporučovali měděnou trubičku a já sem místo toho použil ty nábojnice
to Kozel: díky, to jedno světlo chci udělat poškozený, viz třetí fotka
Přílohy
tak sem si vyskrečoval motůrek boční dekl bude jenom trochu přiotevřený, takže některý detaily sem až tak moc neřešil, hlavně sem musel vzádu kousek motoru uřiznout, aby se mi vešel před motorovou přepážku, ale vidět to moc nebude, tak s tím snad nějak dokážu žít...
Přílohy
Zdravíčko, tak po dlouhý době zas nějakej ten pokrok, vyskrečovanej interier, nabarvený motor a oreznutá motorová přepážka - nakonec z toho skoro nic vidět nebude, tak sem to až tolik nehrotil, hlavně sem si zkoušel různý techniky a na exterieru si s tou rzí pohraju trochu víc
Přílohy