Vypadá to velice solidně.... Možná bych víc poprášil boky Buffem, ale to je věc názoru. Jediný co mi nesedí je ten přetrženej ocelák, ten bych sundal. Na tak lehký tank je strašně silnej a takhle by ho s tím tankem nepřervali, ani kdyby se rozjel na plný koule...to by si spíš utrhnul závěs.
Ďakujem za reakciu. Lano je tam len položené, takže nie je problém odstrániť. Mám samozrejme aj tenšie lenká, ale toto som chcel dať zámerne. Riadne hrubé lodné lano a ešte k tomu roztrhnuté. Niečo na zamyslenie. Prečo tam je ? Zkadiaľ je ? Prečo je roztrhnuté ? Čo tam robia te topánky ? Prečo sú bočné guľomety vybraté ? (mimochodom ako na fotke po ukorystení tanku).
Čo ma čaka v 1/35: Tiger I, Pz. IV, Panzerwerfer Maultier, Churchill Crocodile, M3 Scout Car, T-34/85, Kfz.251/1 Kúpim obrnenú techniku od ESCI a MATCHBOX, platí stále!
Pěkné, jen souhlasím s Honzou. Myslím si, že asi nikdo nebude přemýšlet způsobem, který jsi naznačil. Jak znám národ modelářský, který má sklon k histerickému šťouralství a hnidopyšství, spíš se tě budou ptát, pro si ten tančůr proboha veze kus lodního lana z Titanicu , Ale to nesnižuje provedení modelu - líbí se mi
Čo ma čaka v 1/35: Tiger I, Pz. IV, Panzerwerfer Maultier, Churchill Crocodile, M3 Scout Car, T-34/85, Kfz.251/1 Kúpim obrnenú techniku od ESCI a MATCHBOX, platí stále!