No moc pěkné , tos dělal přes šablony z válečků Tack - it, nebo že by od ruky? V tom případě máš krásné přechody barev..Podle mně Honza myslel opravdu razítko na kroužky, je to mimochodem dobrý nápad, na to bych asi nepřišel...
Z tvrdeho dreva - valecku, vyvrtat dirku a mas tiskatko na krouzky, mozna by sel i plast. Stetcem to nebude dobry. Zatim ok, skoda zes nepockal...do utery. Jindro musis proste premyslet jak s tim vyjebat..
Maskoval sem nějakou polskou lepici gumou z tesca, nenechává stopy, nejde válet, tvarovat, jenom natahovat, ale me to celkem vyhovovalo... Ale toho sraní...Já blbec nejdřív nastříkal zelenou, pak sem si s tim pár hodin hrál styl "Braňo" a nakonec si to zkazil lehkým popraškem žluté Takže sem musel zelenou stříknout znova a znova si hrát, ale už to je vidět jenom minimálně, protože už mi to nebavilo Teším se na Téčko od draka, tam se vyřádim
Tak razitkem mi to vubec neslo. Mel sem ze ztenčené špejle i platové tyčky nic. Tak jsem to namaloval tenkou plastovou tyčinkou. neni to nic moc, ale snad to bude stačit