chlapi dik, dal som surf, a bude sa opravovat,dost vo velkom, a to najma zabrusovanie-vyhladzovanie, oprava slabo ocisteneho sekundaku debonderom, odstranovanie chlpov z uchostouchu a co ma stve najviac, to su tie pory-dierky v rezine, jeden zabrusis druhy vyleze nahradne clanky pasov s drziakom su odnimatelne, tak ako aj oka mensich lan, tak na foto niesu, budu farbene zvlast
pekny vecer, momentalne mam pred dokoncenim zadnu cast, tak vkladam daky progres, ak sa podari, behom tyzdna by som este podorabal drziaky na naradie, a veci co chybaju akolo korby, hore este pojde reflektor s infracervenym filtrom, a cez vikend by som uz chcel davat surf, ak nebude moc svinstva na opravy, v nedelu vecer uz by mohla ist khaki
pozdravujem, uz je v surfe, este som dorobil refrektor a celu tu skrinku za nim som vyrobil novu, nakolko ta povodna bola akasi mala su tam este dake veci ktore uz neviem ocistit, kuty rohov atd... ale dakym blatom alebo niecim to zakamuflujem
pozdravujem, nieco dalsie hotove, prave doladujem patinu., este to musim utlmit... popritom skusam ako pasuje antenna zostava, zial cast paraboly je ohnuta jak hovado... ako to vyrovnat..? dik
hansi, dik skusim aj MACO tak dako pisal... us som upravil povrch...uz len naradie, nafarbit treba este biele bodky na svetla, do predu a zadu...do zadsu este pojdu dekaly-cervene vystrazne trojuholnicky, airacutter uz na nich maka... teda aspon si myslim zadna schema je tiez jeho praca antana vysielacky pojde zasunut do drziaka nakoniec, nechcem si vypichnut oko
Pozdravujem, boj o velkeho Vonta pokracuje a stinadla se bouri, jezka v kleci som dal dokopy az na treti krat, s rovnanim rezinu (disku) bol problem, napokon som to narovnal tak, ze som to nechal v hrnici na dne skoro s az zovretou vodou, zatazil poharom a nechal tak az pokial voda nevychladla
teleskopicku antenu aj s housingom som odrezal a vyrobim to nove