Díky moc za pochvalu aj kritiku ono je to velmi diskutabilné... Pz.I som chcel stvárniť tak akože tam už daakú dobu je, ale zas nie moc dlho povedzme týždeň-dva a prišli strážiť prístav. Odfláknuté.... ako sa to vezme venoval som sa mu tak isto ako všeobecne všetkím modelom je pravda, že tvorí iba 1/4 s celkového projektu a podložka samotná temer polovicu tak je k tomu adekvátny aj čas kolko som na tej či onej časti venoval. Každopádne ti názor neberiem a som aj za kritiku,ale Pz.I už nechám tak ako je možno zmeníš názor keď na ňu pribudne aj posádka
Štepán velmi si ma potešil a tvoj kladný ohlas a názor si nesmierne cením No a vlny?? väčšia časť je už suchá, ale tu a tam, sa ešte nájdu bilele flaky.... po tom ako zmiznú aj tie tak dorobím prípravkom na spenenú vodu od valleja vrcholky vln čiže to bude vyzerať zhruba tak ako na fotkách kde je čajka ...
Chlapci ďakujem Vám velmi ste ma potešili mal som s toho velké obavy čo mi na to povieťe a bál som sa negatívnej kritiky, lebo nemám šajnu ako by som to opravoval.... Takže ešte raz díky Nganasan: súhlasím s tebou aj mnesa to páčilo viac tak, ale nie som vo vode taký zbehlí aby som to dokázal tak spraviť a díky
jedine co mi na tom asi trochu nesedi že po celem venkovnim okraji je ta pěna jako u kameneho mola. mělo to pokračovat ke konci stejně jako v ploše. jestli viš co myslim : ))
Štěpáne,teď,když jsem četl Tvůj příspěvek,tak jsem si toho taky všiml.Ta pěna okolo rámečku z toho dělá trochu bazén.Ale počítám,že tohle byla Adiho první voda a povedla se mu,já bych si na to asi netroufl.
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
Ja viem Štepán, ale musel som to daako tak uhrať pri okraji dreva je voda nad výškou okraja dreva a vyzerá ako vlna tak som ju musel prifarbiť ako vrcholy vln inak by to vyzeralo čudnejšie než teraz a takto to vyzerá ako by išla k prístavu už druhá ...
Adi, jednoduchý vysvětlení. Vlnky při okraji dřeva vznikly poté, co se k "molu" přiblížila další vlna z širého moře..kdo byl i nebyl u moře, ví jak se tvořej vlny..=D
Takže konečne ďalší pokrok... Podarilo sa mi dokončiť po 2 neuspešných pokusoch aj druhú čajku a nalepiť ju na miesto + spravil som aj vyvezovacie laná od lodi, ale daako som si s nimi nie moc istý . Ak viete niečo lepšie poradte. Za kvalitu sa ospravedlňujem je to fotené teraz v noci