Já jsem na to přišel....že ty jsi tu nastrčenej jako "tajnej" ,od figurkářu..... ,já smekám....osádka je grandiozní ,fakt !!! Jinak stavba je k pokoukání....
Já nevim no, Vám pacientům měli dělat stavebnice jen v základu - korbu, kola a věž. Jeden rámeček bez deklů, vel.věžičky a vlastně čehokoliv,..no dobře ty kola ve dvou rámečkách. Taková řada "Dragon Gold Medal Profi Series".
Už se těšim na Mošoň 2014!!! (Psst, marek Tě tam protáhne na tu gold medal )
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
vyškerený miško ...to už je taky nějakej ten pátek..
Jinak KT bude hotový už teďkom na Mošoň 013! Jde o to jestli s vinětou nebo bez, ale rád bych to měl komplet. Viněta ale bude určitě- náměstí Křemže. Už mám koupené i ty pumpy .
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Jirko, skvělá práce s lepty, detaily prostě paráda..a ty figurky,,škoda mluvit,jsou perfektni, jako by to někdo renderoval na compu..fakt pecka...drzim palce,,jsi borec..o:)
Až na pár drobností je hotovo. Tento víkend jsem chtěl barvit, bohužel jsem se ožral a model zapomněl v práci . Měl jsem nakopueno hodně setů, ale většinou jsem z nich použil jen minimum, které jsem ještě upravoval. Vyzdvihnout bych mohl dva krásné výrobky: velitelská věžička Artisan mori (KTEROU JSEM ZAKOUPIL NA http://WWW.NORDLANDMODELS.COM) (cena asi 350,-) a kulomet Adlers nest (cena asi 450,-). Oba výrobky jsou dost drahé, ale kvalitou se vyplatí do poslední koruny. Naopak pěkné zmetky jsou pásy Friul i Modelkasten. Friul jsem použil na podvozek, protože jsou pevnější a mají správný tvar, bohužel rozměrově ulítávají (zejména výškou). Problém jsem částečně vyřešil upilováním, které mě stálo ševron- to je naštěstí častý jev viděný na fotkách. Na věž jsem použil mnohem gracilnější a přesnější Modelkasteny, které ale v prostoru mezi pásy nemají správný tvar. Navíc jejich ruční navrtání mě stálo dva dlouhé dny práce a hodně vrtáků. Nad motorovým prostorem jsem místo původních zámků vytvořil scratch, podle kterého mi ochotně vytvořil Ondra Nadrchal kopie (Děkuju!!!). I když to vypadá jako jednoduchý obdelník, tak zámek má dost specifický tvar a bylo skoro nemožné vytvořit tři stejné kopie. Cesta, kterou jsem zvolil byla sice hodně drahá (hodně lidí by za to mělo dva modely v pětatříce ), ale mám to i na budoucí projekty. Na modelu je hodně úprav, tak kdyby někoho něco zajímalo, klidně se ptejte.