Ještě k tomu dnu u řidiče a družstva,ten úhel dna je v základu stejný jak vpředu tak vzadu,poněvadž ta účka vpředu a vzadu jsou rozměrově stejná a musíš si dát pozor abys to dobře spasoval.Jak to bude trochu rozhozeny,tak pak bude problém s diferákama,ramenama a kolama dát to dohromady.Ono se to dost blbě shlíží,vadí tam ten střed na převodovku,který je větší a znesnadnuje pak to ustavení.
Pekne pokracujes Ivan Stavbu sledujem z povzdiali,kedze k tomuto poradit neviem,no postupne sa to zvacsuje Este stale to ma daleko ku koncu,takze to chce pevne nervy a poriadnu vydrz. Tak drzim palce,nech to dotiahnes do uspesneho konca
Ahoj Ivane, na prostějovské Velikonoční soutěži jsem se potkal se Zdenkem Zavadilem a nafotil jsem díly, co má nachystány k zaformování a odlití. Třeba se budou hodit. (omlouvám se za nízkou kvalitu fotek, osvětlení nebylo ideální a sžívám se s novým foťákem)
Přílohy
Díly hnacího traktu.
Díly hnacího traktu.
Díly hnacího traktu.
Díly nápravy v přepravní krabičce.
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice
Stavebnici dělat nebudu,akorát nechám odlít ten spodek,chci si časem udělat ještě autobus,ten vrch nestojí zato,vždyt jsou to rovny dílce a možná je to dost risk na tu délku a potom by to bylo dost peněz na tu formu a nebylo by to ono.Odlít to o síle 0,7mm na tu délku,nevím.Třeba by to šlo,ale co pak s tím.
Zatím si s tím hraji,ještě toho chybí dost udělat,ani nevím jak to bude pak vypadat.Potom nevím co budou stát formy,odlití,takže je zatím zbytečny se o tom bavit.Nestojí mi zato,aby mi pak někdo pro pár šestáků nadával .
Pro p. Zavadila:mě se ty dveře zdají dobrý,možná klame ten vnitřní rantl,protože tam ty radiusy jsou jiný,ale ty dveře mi připadají celkem v pohodě.A do futer zapadají přesně.
Ted se už si s tím nedá moc nic dělat,ale mě se zdá ten radius vpředu dole trochu menší,říkám je to můj dojem,když by byl větší,a v těch mírách,tak ty dveře budou vypadat jinak,je to blby,ale mě se zdá,že ty radiusy jsou každý jinak,prakticky bys mohl ted ty dveře prohodit,levy za pravy a musí tam v pohodě sednout.Když to dáš do těch rozměrů a ten přední radius větší,tak ty dveře budou jiné,tady asi bude chybička.