Ok . Plachta tam nebude . Honzo brašny bych tam dal . Ale jaký ? Hledám na netu a nic nenacházím . Už si začínám myslet , že Husajnova armáda nic takového neměla .
Já bych osobně byl s tím ověšením asi zdrženlivý. Fakt je to dost málo vidět. Spíš by se s tím asi dalo počítat v Kuvajtu (nějaký ten deputát ) v OIF nevím, nějak si nevybavuju, že bych viděl fotku "okrámované" techniky. A myslím, že minimálně u té zničené a ohořelé by se věci jako zničené kanystry neztratily... Ale fakt nevím.
Irák vyrobil jen omezené množství T-55 Enigma . Tyto tanky se v roce 1991 zúčastnily bojů u města Khafji , které leží na hran Saudské Arábie a Kuwaitu . Což je kus cesty z Iráku . Pokud si uvědomíme , že se jednalo o invazní vojska tak ta určitě nejala na lehko .
RomanV . Tak ta Enigma je moc pěkná . Zvlášť ty reflektory na čumáku .
Ta flekatice je předělávaná z čínskýho Type 59/69 podle těch světel, který u nich byly na blatníkách.Bude mít i nové pásy. Teď ji stavim, takže řešim jak ta světla udělat.
Včera jsem si vypižlal ze spárovky podložku . Dnes jí budu ještě lakovat . Původně jsem na ní chtěl udělat asfaltovou silnici , ale asi to nechám jak to je .
Jako to téčko je super. A připojuju se k názoru, že zaprášená asfaltka by se k tomu hodila (nebudu říkat že by to dodalo šťávu, páč model je sám o sobě šťavnatej dost )
Právě na stole: PzKpfw III Ausf.F (Attack), PzKpfw III Ausf.H (Attack), PzKpfw III Ausf.L (Revell), PzKpfw III Ausf.M (Revell)