co ta propadlina na základně antény na levé straně motoru? Jinak nad stavbou vysoce smekám, neskutečný detaily a čistota práce, doufám že barvení ti půjde stejně jak stavba hoď to celý do gumy a odlej
Tak toto je niečo neskutočné! Ešteže je teraz veľa rozptylujúcich udalstí a beztak som nemal veľmi čas lepiť, lebo toto by ma odradilo už úplne. Vlastne kecám, je to veľmi inšpirujúce!
Připojuji se k ostatním. Je to neuvěřitelná sochařina. Tohle už není koníček, ale umění....přemýšlím, jestli není barvení na škodu. Je to zážitek i tak bez camma
....a já se těším na barvičky a patinu. Jinak mám dojem, že máš Vláďo spočítané všechny matky a šrouby a že žádný nikde nechybí a jsou na svém místě. To je taky úlet, asi jako slaty u Strykera Jinak pěkná a pečlivá práce. Držím palce s barvičkama.
díky všem chlapi. zítra sem prdnu další momentky, v Panzerwrecks X jsem našel fota jak byla instalována věžička ze Stugu, tak jsem to předělával, dneska musím dodělat sváry a zítra to blejsknu. a pokud se zadaří tak budou i fota Pz. III L, ale tam toho zatím moc není k focení.
zde je něco málo obrázků opravené věžičky, nebo - li základny či jak to nazvat. vytrobeno z destičky 1,5 mm, upnuto do vrtačky a pomocí skalpelu s brusným papírem dotvořen rádius.