Mariane, ta fotka bude znázorňovat ruskou vlajku. Červený hadr a na to našili vystřiženou hvězdu, srp a kladivo a pouze z jedné strany. polní podmínky přece, kde by vzali original vlajky...tady byly leda s hákošem
Stavbu sleduju...LTčko vypadá dobře, akorát se mi nezdají ty pigmenty, na můj vkus jich je moc. Podle použití tanku někde po městě, nebo předchozí uživatel jej měl jistě v kasárnách, si myslím, že zase tolik po lese nejezdil, prašné cesty také vynechal a pokud někde neprojel vápenkou nebo barákem, tak by tam toho moc být nemělo.
Při bližším prozkoumání druhého dobového snímku se mi zdá, že srp s kladivem a částečně i hvězda z druhé strany vlajky prosvítají pokud mě zrak neklame.
Menší postup . Abych odpověděl Honzovi . Asi by to chtělo čistější provedení , ale vycházel jsem z toho , že se stroj pohyboval v Milovicích a potom v okolí Loučeně , Mcel a Jabkenic . To znamená lesy s písečným podkladem a mezi vesnicemi pole .
Takže mám usazený jeden pás . Vzhledem tomu , že se jedná o model f. maquette tak jsem měl obavu z toho jak budou pasovat pásy . Překvapivě to šlo dobře . Články nebylo potřeba nějak moc opracovávat . Jediný problém byl v to , že v každém rámečku je krajní řada článků nedostříknutá a tak člověk musí hodně vybírat aby měl dostatek článků . Další problém bylo napasovat články pásů na zuby hnacích kol . Tam je potřeba trochu pilovat .
No nevím, co jsi s tím udělal od tý doby, co jsem to komentoval naposled, ale teď mi to příjde takový, no , jak bych to řek, abych Tě neurazil....No prostě NÁDHERA....