Zkousel jsem nastrikat ruznotvare fleky, vypadalo to priserne. Takze prestrik piskovou a na druhy pokus jsem se to rozhodl pojat jednoduse. Takze prouzkovana kamuflaz. Docela jsem spokojeny, i kdyz nevim, zda je to presne to, co jsem chtel
Ted budou jeste nasledovat korekce a pak barveni detailu.
Tak skoro pripraveno na patinu, jeste vnitrek poklopu. Az zitra.
Ta zelena je agamacka B10M letecka sedozelena. Kdyz jsem na hetzera daval zelenou urcenou na nemeckou techniku, tak pry byla moc tmava, chtel jsem tedy neco svetlejsiho. Mozna je svetla az moc.
Přílohy
Naposledy upravil Bobanski dne 11 kvě 2008, 09:53, celkově upraveno 1
Moc hezký kousek, až tuto stavebnici někde potkám nebudu určitě váhat. Kamufláž je 100%, proužky jsou opět moderní. Mimo toto téma bych se zeptal, kolik stavebnic s.W.S. Italeri dělala, kromě této Panzer Werfer 42 mám doma pancéřovanou variantu s 37mm flakem a klasickou s demoličním týmem Goliáš. Jsou ještě jiné stavebnice ??
Obtisky jsou na lesklem laku Valejo. Jinak zopakuju, co se psalo uz driv - stavebnice je mimo vyrobni produkci, v onlinech obchodech k nesehnani, takze jen z druhe ruky. Italeri dela jeste klasicky nakladak s Goliathem a revell prebaluje obrnenou verzi s Flakem. Oba planuju casem.