Pěkný, pěkný Jagdpanther Líbí se mi jak vždycky něco rozděláš a pak najednou bum a vrátíš se k úplně něčemu jinýmu jo a ten bus je taky zajímavý, to bude raritka ve vytrínce
Myslíš Jagdpanther? Rez na pásy nedávám. Náhradní články na bocích jsou rezavé až moc. S tím jsem bojoval, nepodařilo se mi to ztvárnit realisticky. Hodně jsem okoukával stavbu Martina Kováče (na Youtube - Night Shift, hodně inspirativní), tam to vypadá jednoduše, ale pak v praxi mi to moc nešlo. Možná přidám ještě vrstvu nějakého tmavšího pigmentu, aby tam bylo i trochu blátíčka. Použil jsem prachové i zemité pigmenty, mokré i suché, včetně mokrého bahna, ale pořád je to takové hodně suché, světlé... Musím si objednat Wet Fluid Effect. Anebo zkusit přidat do pigmentů lesklý lak. Uvidím, jestli se mi s tím bude ještě chtít dělat.
Naposledy upravil Bobanski dne 19 dub 2024, 09:58, celkově upraveno 1
Já obecně pásy hodně špiním, takže pod vrstvami pigmentů a washů není původní barva stejně skoro vidět. Zjišťuju, že patinovat německé tříbarevné zbarvení je docela vyšší dívší, aby to nevypadalo jako hračka, ale trochu realisticky, prostě líbivě (i když to slovo nemám rád ). Ale učím se, v budoucnu jich pár ještě bude.
Sd.Kfz.253 s věží z Panzer I od Dragonu. Nejhorší je návod, který je chaotický a občas hodně přemýšlím, co tím chtěli říct. Stavba vcelku v pohodě, musel jsem řezat do motorové přepážky, aby sedla horní korba na spodní. A řidiče jsem musel hodně mrzačit, aby se vešel na sedadlo. Stejně z něj, jako z celého interiéru, nebude skoro nic vidět.