Díky Pánové za kladné ohlasy! Konec stavby už je konečně v dohlednu, zbývá "doprášit" korbu, "zasklít", umístit na podložku a dolepit anténu. Ve čtvrtek nebo v pátek bude doufám hotovo ... Honza
Tak já mám víceméně hotovo! Jedna "nástřelná" fotka pro představu, jen zbývá doladit pár posledních maličkostí...
Poprvé jsem si pohrál komplet s celým modelem, tzn. že i se spodkem (podvozkem), co se týká patiny. Mým cílem bylo, aby se model podobal svému skutečnému vzoru a to se myslím vcelku podařilo... Model lépe nafotím, jakmile budou lepší podmínky pro focení. Honza
že jsi mě na tu radikální chybu neupozornil před třemi roky, když jsem model stavěl? ... Vím minimálně o třech fotkách, které jsou označené jako T-55AM2 a na nich je obdélníkový dekl, nehledě na to, že ta linie je na modelu od Trumpetera schovaná pod věží a tebou popisovaný rozdíl na modelu není vůbec vidět, viz toto téma, strana 6, 11. fotka od shora! ... Honza
Vždycky se velice rád kouknu na konečně správně postavený stroj, pokud ovšem bude odvaha stavbu zde na MF vůbec prezentovat. Tak dej stavbu do rozestavěno, ať je z čeho brát ... Honza
Naposledy upravil hoenny dne 09 zář 2018, 18:43, celkově upraveno 1