Tak hoši, předělal jsem to. Ale víc na to ani nehrábnu!! Jen pro porovnání, co udělá při focení blesk. Jestě to celé příjde sjednotit matným lakem, ale to už jsem nedal, by mě doma sežrali po tom co jsem to celé překopal.
Takže konečná. Díky Jindroj mě to nedalo a ještě jsem si hrál s olejovkama. Maličko zesvětlené a doladěné. A musím sám uznat, že ten jeťák byl hroznej, tohle je fakt lepší. Díky za vyhecování k předělání Další dám do galerie. viewtopic.php?f=7&t=84996 Už mě čeká jen KV 2 , KV 1 E.
Pomalu pokračuji i já. Barva namíchaná z odstínů Tamiya XF-5, XF-49 a XF-67, zesvětlená bílou a žlutou
Pak jsem stětcem udělal pár odřenin, zawashoval Tmavým washem od Síry a pokračoval nástřikem Worn Effects a bílou Tamiya ředěnou vodou. Pracoval jsem postupně, prvně svislé plochy a teprve až po oloupání vodorovné
Následovalo označení, tentokrát syntetickou XF-7. Prvně jsem si čísla na věž nakreslil červenou pastelkou a pak jsem je obtáhl štětcem barvou.
Zvýraznění bílé barvou SíraHobby
A další na celém modelu. Tentokrát i bílou olejovkou, náznak renderingu a trocha šedého washe
Takto zatím model vypadá, patina pokračuje
Fotky hodně zkreslují, je to dělané narychlo. S dalšími si dám víc záležet...a asi si pořídím fotostan
Stavba je u konce. Ještě čekám na štítek, abych to mohl prohlásit za hotovo a dát do galerie. Ten podélný zásah na předku korby jsem odstranil, protože nevypadal moc věrohodně. Dodělal palivovou nádrž z tuby od slazeného mléka a ceduli od Plusmodelu. Patina SÍRA Hobby a AK Foceno jen narychlo, takže v reálu se mi to zdá být o krapet lepší... Do galerie se budu snažit víc