Tak já myslím, že takových se tady najde víc. Plechařina je to hezká... Já jsem teda hlavně zvědav na Somuu - doufám, že bude Frantík! Žádnýho šedivce od Němců...
Ahoj, tuhle T-34 mám taky vč. stejných leptů. Vidím, že ses rozhodl pro tu náročnější variantu zadních mřížek a v tvém podání je to pastva pro oči. Letování blatníků už děláš asi poslepu... ? Jen tak dál, držím palce a těším se na výsledek. Doplníš opět o figurky a podložku?
Paráda. A nějaký konkrétní tank, nebo volně na téma sci-fi jako většina T-34 od ostatních??
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Aha zajímavé. Těch dvoubarevných moc nebylo. Sem zvědav. Kdybs našel foto z plánku tak pošli, třeba Ti o tom něco najdu.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire