Do kompozice přibude další "mrňous" - bojový Škoda Tudor. Postup jsem tentokrát nefotil. Doplnil jsem z drátu ochranné rámy, madla opěradel a vnitřní kličky. Kanystry jsou ze sady Hauler, pouze doplněno uchycení k vozu. Jen pro představu, na délku má 5 cm. A už pracuji na figurkách.
„Umělec nepotřebuje kritiku. Umělec potřebuje ocenění. Když potřebuje kritiku, není to umělec.“ — Gertrude Stein
Tá súprava s V3S neskutočne nádherná tak stavebne, ako aj tá farebná kombinácia. Pre mňa zatial najkrajšia V3S čo som kedy videl. Tá scenéria ku nej to cele len ešte viac umocnuje. Tudor tiež výborný, len jedna drobnosť. Podla mňa podla fotiek http://militaryoldtimer.eu/vojenske_aut ... tudor.html je ten predný nárazník príliš nízko, mal by byť na úrovni stredu kolies. Kus mi to ten predok vozu opticky deformuje.
S tím předním nárazníkem je to částečně způsobené úhlem a zvětšením fotky a částečně máš pravdu. Je níž asi o půl milimetru, což v tomhle měřítku je už dost. Nicméně pouhým okem si toho nevšimneš. Teď už s tím nic neudělám, riskoval bych zničení modelu.
„Umělec nepotřebuje kritiku. Umělec potřebuje ocenění. Když potřebuje kritiku, není to umělec.“ — Gertrude Stein