Nečekal bych, že tohle jezdilo ve WWII. Ta pouštní camo vypadá hodně dobře.

hoenny píše:Laky už mám, smrdí to jak. Zrovna u toho byla žena a ptala se, jestli to jako myslím vážně![]()
... Tenhle model bude ale nejspíše bez povrchového laku, protože ředidlo mě naleptalo akrylovku od AK, což se mě zatím nikdy nestalo a tak mám strach na to nový lak hodit. No uvidíme! Honza
cencul.sk píše:hoenny píše:Laky už mám, smrdí to jak. Zrovna u toho byla žena a ptala se, jestli to jako myslím vážně![]()
... Tenhle model bude ale nejspíše bez povrchového laku, protože ředidlo mě naleptalo akrylovku od AK, což se mě zatím nikdy nestalo a tak mám strach na to nový lak hodit. No uvidíme! Honza
Zatiaľ pekný postup![]()
A ak to nieje tajné, čo to je za laky, resp.značku, že sú také agresívne a smradlavé ??
cencul.sk píše:Zaujímavé...Aj ja používam GUNZE GX100 Super Clear III na farbách AK RC, nastriekané na GUNZE Mr.Primer Surfacer 1000, a naleptanie som nezaznamenal, ale zato s tým lakom mám na aktuálnom kúskú povrch ako pomaranč - viď foto
Robert Lebl píše:No pěkně se klube. Tu zadní desku nástavby budeš ještě nějak pasovat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků