Sestaveni kokpitu je treba asi venovat vic casu a zkouseni na sucho. Podle navodu to urcite pujde lip.
Tmel asi pouziju jen na spoje kridla trup ale jen minimalne. Ostatne tam ja tmelim vlastne u vsech modelu.
Doufam ze se mi podari nejak postupovat s tim casem co na to mam to bude tezke, ale to ero se mi jako model fakt libi.
Ctvrtka je to krasnoucka. Uvidime co na to reknou Zlinari a odbornici kterych je v teto zemi vic nez modelaru, ale ja myslim ze prevazne by to mohla byt spokojenost.
Chtel jsem si to jen zkusit dat dohromady jak to sedi a jak to bude vypadat a proto zatim neresim barvu kokpitu atd. Ten asi fouknu stribrne jako cely ero a pak jen zkusim vybarvit zvenku co se da i kdyz tam asi bude dost videt. Prekryt kabiny je taky moc pekny, jen jsem ho zapomel prilozit pri foceni ktery taky probehlo naryychlo ted vecer tak se omlouvam. Koukam ze fotky jsou jen z jedny strany kridla. Ta druha sedi lip a asi se nebude tmelit vubec.
Geometrie se dle meho nazoru bude drzet dobre. Nejsem ted v praci takze nevim co vsechno bude v plechu a uretanu, ale asi bude v plechu palubka, nebo jsem ji na rameccich prehledl a nenasel.
Na to ze je to short-run se to stavi prijeme a ta skvira dole na spoji trupu a kridla neni tak velika. to se mi jen uvolnil spoj protoze jse uvolnil brzo pasku alepim jen contactou. Kdyz to zaleju a zmacknu a tak to pak bude jen bud na zaliti vterinakem , nebo minimum tmelu.
Ale jsem zvedavej co reknete Vy modelari az to dostanete do rukou..
Ať stavim co stavim stejne to zmrvim...
Na stole : Zachrana Do335A-12 1/48 Monogram
1x Ju88G-1 vaku 1/48 1x He 162 Prototyp 1/72 AZmodel, 1x He 162 Nightfigher double seat 1/72 AZmodel,
1x Bf109G 1/47 Eduard,
1x Boulton Paul Defiant Polska vaku 1/72
1x Dornier Do I Wall vaku 1/72
Na stole : Zachrana Do335A-12 1/48 Monogram
1x Ju88G-1 vaku 1/48 1x He 162 Prototyp 1/72 AZmodel, 1x He 162 Nightfigher double seat 1/72 AZmodel,
1x Bf109G 1/47 Eduard,
1x Boulton Paul Defiant Polska vaku 1/72
1x Dornier Do I Wall vaku 1/72