O tom, že stavba není zrovna procházkou růžovým sadem jsem věděl (viz níže odkaz na Kubrtovu stavbu). Schválně jsem s koupí čekal až se objeví avizovaná verze Mk.IXe neboť bych rád spáchal dalšího poválečnýho Čecha. Jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistil, že ve stavebnici není špičatá varianta směrovky a tím pádem se neliší od od již dříve vydané Mk.IXc ! Přitom v kamuflážních schématech má mít 5! strojů ze 6 právě špičatou směrovku!!? Navíc každý výlisek rámečku A po vytažení z formy tyto směrovky obsahuje (viděl jsem na vlastní oči) a ty jsou potom odříznuty (viz foto návodu a rámečku). Nechápu proč jsou odstraněny, když ostatní díly i když nebudou použity na rámečku zůstávají! Další nepříjemností je modrá barva použitá na čs. znacích, která je stejná jako na britských kokardách, tedy téměř černá a velikost znaků a přesnost čs. barev. schématu.
Nějak mi to vzalo chuť začít.
Díly stavebnice a jak se model staví a další můžete vidět v těchto tématech: viewtopic.php?f=57&t=22826&hilit=Spitfire a viewtopic.php?f=121&t=22809&hilit=Spitfire
Naposledy upravil Milan Holzapfel dne 28 úno 2009, 15:12, celkově upraveno 2
"Myslel jsem, že blbě vidím a .. doktor mi to potvrdil. Teď už v klidu stavím tak jak vidím!"
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon