po nejakom čase skúsim nejakú rúru z doplnkov ešte pribudne otvorený kanón Eduard, vnútorný rám kabíny a závesníky Aires, masky Eduard a možno otvorený motor - to ešte zvážim keďže BD robí zatiaľ motor len na Italerku a oproti avionike to bude kapánek "komplikejšn" ... lepty som v tomto prípade vypustil keďže mi pripadajú zbytočné, o A-10 okrem toho že sa mi páči moc neviem ..tak postrehy, rady, kritiku a nápady samo privítam
Tak jak jsem koukal u sebe v krabici, tak v krabici jsou jen šedo-šedo-šedé kamufláže... Ale je tam aspoň "háďátko" a "zubiska".
Ke kanónu - zase je v tom ňákej bordel.
Takže: Eduard v Infu vydal totok, kde je jasně napsáno pro ACADEMY:
Ale někteří ASK, Hájek... už to (se stejným číslem) prodávají jako sadu pro GWH:
Mrdník v tom dělaj! Takže bych zatím počkal, až si to fešáci mezi sebou vyjasněj!
Ale hlavně bych počkal, bo Šulc v úvodníku infa psal, že čekají na novou tiskárnu - viz zde:
Takže by to chtělo zjistit, na čem bude ten kanón tištěnej - myslím tím ten pro GWH (pro Academku mě nezajímá) a až podle toho se rozhodnout, jestli koupit...
Naposledy upravil jezekm dne 25 úno 2025, 08:44, celkově upraveno 1
O tom kanone viem, dokonca si dovolím tvrdiť že debatu o ňom v Edu vlakne mám na svedomí, zatiaľ počkám ale ak by sa to moc natahovalo tak tam narvem ten pre Academy, ono ani tie dva sety na avioniku nie su určené na GWH ale jeden na Acadu a druhý na Italerku ale pôjde to
maťo mne sa pravé zdá celkom OK po samodomo dotunení , akurát cca 1/3 sa nedá použiť kvôli nesediacim rozmerom ale tam zas sedí set na Academy - meral som to, nejaké vlásočnicové nepresnosti neriešim to doladím
Mě se nelíbí jak je to hračkoidní a místy i humpolácký, provedení kabeláže např. Ale chápu že co se nelíbí mě, může druhému vyhovovat. Asi si ji zkusím udělat sám, cvičně nejdřív na staré Tamce a pak se uvidí. Docela dobře by to šlo ve 3D, a kabeláž si dotahat až na výtisku.
táto sezóna je vražedná kombinácia nedostatku času, vela iných aktivit a nechuť fotiť... ale nejako sa nakoniec blížim k surfu nechápem že na tak výbornú stavebnicu sa v podstate nerobia žiadne poriadne doplnky ... avionika je určená na academy a italeri a motor na houby boss , bolo s tým viac práce ale šlo to kanón a jeho šachtu Eduard nakoniec na GWH nevydal tak som radšej otvoril motor od "Metallic Details"
S tím kanónem je to docela škoda, koupil jsem GWH limitku "snejka" a hned bych si ten rotačák koupil, ale nikde jsem ještě nenašel detailní fotky (trochu jsem doufal, že to pořádně nafotíš a zkusiš to tam naroubovat ty...), bo zajíce v pytli už nekupuju!
celkom to šlo , nejaké špekulácie inštalácii síce predchádzali ale dá sa to +je ten motor krásne vytlačený , použil som len jeden druhý ponúknem na predaj