Tak je to tady hoši. U Eduardu se pomalu začínají balit krabice s horkou novinkou P-40E a mě se dostala do ruky jedna z nich. Teda není úplná, ale je v ní vše co potřebuji na stavbu. Kamufláž jsem si vybral pod označením B, je to taková klasika s tlamou. Zatím si projdu trochu plánek a pak hurá do něj.
Jasné tlama musí být Tak jsem teda začal a klasicky interiérem. Interiér je podle mně na stavbu lehčí než třeba u Mustangu nebo Spitfire. Nachystal jsem drobotinu na barvení. No a barva je takový první problém co mi vrtá hlavou. V návodu 85%C352chrome primer yellow plus 15%černé a tomu moc nevěřím, raději nastříkám klasickou C351zinc-chromate. Aspoň všechny interiéry co mám na fotkách jsou v zelené barvě. Pár fotek interiéru a trupu:
Vypadá to pěkně,ale co je to za sedačku? Jestli budeš dělat tohle kamo,tak určitě nedělej ve středu disků kol červený středy a nápis pod panáčkem na ocase tuším na této mašině nebyl.
Ahoj, zbarvení v návodu je "původní "Zinc Chromate Green", Curtiss používal už namíchanou barvu.
Viz. IMPS Stockholm
Sometimes, Zinc Chromate was mixed with Lamp Black paste to give a bit more UV resistance (Zinc Chromate is very sensitive to photolitic reactions) and more durability in high wear areas. There were many variations in Zinc Chromate Green. Originally, manufacturers were expected to mix raw Zinc Chromate, black enamel and aluminium paste or powder. Several blacks and greys could substitute for the black enamel, and a shortage of aluminium powder/paste caused a reformulation without it in 1942. Some aircraft manufacturers ordered pre-mixed Zinc Chromate Green (Curtiss Cockpit Green, ordered from Berry Brothers, being an example of this).
The cockpit of the P-40 was Curtiss Cockpit Green, which was the Berry Brothers' (a local paint vendor) approximation of Interior Green. Reportedly it was a little browner than Interior Green.
Ta interiérovka má skutečně hnědý nádech a je dost tmavá. Já to řešil tak, že jsem do US interiérovky od Agamy co používám a která je jako snad všechny jejich barvy dost tmavá kápnul trochu pískový a už to nezesvětloval.
Bez názvu - 1.jpg (37.17 KiB) Zobrazeno 6992 krát
Bez názvu - 2.jpg (35.04 KiB) Zobrazeno 6993 krát
Bez názvu - 3.jpg (34 KiB) Zobrazeno 6991 krát
bez názvu.png (79.86 KiB) Zobrazeno 7040 krát
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Interiérová barva byla u Warhawků méně do zelena než klasická IG. Nápis u panáčka na směrovce byl na této mašině určitě, ale doložený je pouze z pravé strany. Nelze vyloučit, že tam byl jenom pro focení. Červený střed disků mohl být a nemusel. Tady je to o tom, co tam kdo vidí.
Díky kluci za fotky a postřehy. Ahoj Franto, jsem rád že ses zase objevil Do kokpitu jsem nakonec dal interiérovou barvu C351 namíchanou s olivkou C518. Pak už klasicky nabarvil páčky, kastlíky atd. na sedačku jsem nalepil kovové pásy, taky palubka je z plechu. Palubní deska má ze zadní strany naznačení budíky, to vidím poprvé u Eduardu. Interiér je ještě v lesklém laku jen napuštěn vošem. Jinak vše zatím sedí jak má.
Nedalo mi to a dodělal jsem ještě nějaké kábliky a když na palubce jsou naznačené budíky ze zadní strany nacpal jsem kable i tam. Co když tam půjde vidět že?! Když ne, tak aspoň pro ten pocit. Na bočnice jsem nalepil ještě obtisky podle návodu a můžu zavřít trup. Otevírací klapky chladiče jdou nalepit i po zavření trupu, což je dobré. Pozor na to jak budete lepit klapky chladiče, podle toho je i třeba v interiéru nalepit páku. foto asi řekne víc.