Azur aktuálně dodává na trh 3 přebaly tohoto velice zajímavého letadélka, které se hojně vyváželo a já protože stavím kompletní Pacifik jsem moc uvítal, když ho výrobce zařadil do své výroby. Stavebnice obsahuje kromě výlisků i sadu s lepty, které obsahují poutací pásy a nějakou droboť, škoda, že součástí leptu není i kabeláž k motorům...
Jinak stavebnice je technologií Short run, takže je třeba zbavit výlisky otřepů a dělících rovin - nic s čím by se nedalo popasovat.

Stavebnice je velice pěkně zpracovaná a má na své měřítko pěkně provedený interiér a motory. Povrch je hladký a rytí dostatečně hluboké.

Začal jsem netypicky křídlem, protože vzhledem k jeho členitosti mě zajímalo, jak to na sebe sedne. Křídlo mělo hluboký profil a bylo z části oplechované (od náběžné hrany do zhruba 2/3 křídla) a zbytek byl plátěný. Do vnitřku se vlepí podvozková šachta na kterou je uvnitř osazení a následně se musí lepit křídlo tak, že nejdříve slepíme náběžnou hranu a pak s trochou násilí slepíme odtokovou hranu křídla. Na konci bylo křídlo v oblouku zvednuté, což je trochu problém při pasování.
Na slepené křídlo se zhora přilepí motorový kryt, bohužel na obou stranách mi tato horní část přesahovala v místě kam se mají umístit motory. Znamená to, že až to uschne budu muset tuto část odbrousit, aby na ní sedl motor.