k založení tohoto tématu mě navedla debata s Fkingem v tématu viewtopic.php?f=323&t=136639 a vzhledem k dalším a novějším stavebnicím tohoto krásného stroje zde otevřu několik staveb najednou
1) Hurricane Mk.I early s plátěným křídlem, s dvoulistou vrtulí Watts ale se spodním kýlem - nový přebal Airfix A01010A
2) Hurricane Mk.I early s plátěným křídlem, třílistou vrtulí DH Airfix A01010 + nějaké doplňky PUR CMK a Aires, plechy Eda, kabina RB
3) Hurricane Mk.I Arma Hobby Expert set
4) Hurricane Mk.IIc Hasegawa - model mám před dokončením asi 15 let a zasekl jsem se na maskování kabiny, nebyly masky resp.je nikdo nedělal (lenost)
5) Hurricane Mk.IIc Revell s pověstným historickým setem CMK - Fking odmítl šachtu vybroušenou samotným guru Jirkou Šilhánkem, nechal jsem si ji tedy poslat a zastavím ji (tedy pokusím se) znovu do stavebnice spolu s kokpitem. Zbytek setu vynechám, snad se podaří.
6) Hurricane Mk.IIc nebo Mk.IIb Arma Hobby Expert set
K jednotlivým stavebnicím bude ještě po různu nějaká drobotina od Edy, Quickboost, kabiny posílá Robert Vaněk. použití poíši při jednotlivých stavbách. Téma je jinak open, kdo chce, ať se přidá, já zas tak hbitej nejsem.
- Přílohy
Naposledy upravil Michal Šourek dne 20 pro 2021, 20:32, celkově upraveno 3