Dneska jsem si udělal radost a zapojil jsem do stavby i starý soustruh Wawerka, tohle určitě ještě nedělal Potřeboval jsem udělat signální světlo pro APS-13 a napadlo mne ho prostě vytočit z mosazi. Šlo to krásně a jsem spokojen. Ještě naordinuju nožičky a kabel může jít na kryt kokpitu.
Ahoj, díky moc kluci. No pravda je taková že lampa je moc velká, délka je ok, ale ty dva nákružky mají moc velký průměr a zadní se dotýká skla překrytu. Takže zítra to upíchnu znovu a udělám druhou, lepší. Ono to půjde Apropo, nemá někdo fotku, jak od ní vede kabel? V originál manuálu že jde dopředu směrem k motoru a někde u styku skla z krytem panelu jde dovnitř. No ale na žádný fotce co mám kde je alespoň něco vidět kabel dopředu nejde, vždycky dělá smyčku zpět do kokpitu a dál není nic vidět. Jen na jedný, možná, to vypadá že jde za lemem hrany koženky krytu nahoru k zaměřovači a tam vlézá dovnitř....
Ahoj Imro, díky, ta první fotka je právě ta o které jsem říkal že mi připadá že kabel jde zpět a pak okolo lemu nahoru k zaměřovači. Ta druhá je bomba, 3d odraz ve skle je perfektní, přesně to sem potřeboval. Je z ní taky vidět (a Enchantress to tak měla), že byly minimálně dva typy těch lamp co se týče tvaru těla s prstenci, viz fota. Na Enchantress to ale vypadá, že se kabel taky otáčí dozadu, takže by to mohlo být podobně jako u té fotky Jolie Héléne.
Čisto môj dohad. Ale myslím si, že ten kábel ide priamo za palubnú dosku ako v odraze a "to" ostatné je nejaký systém na uchytenie lampy. Našťastie ja toto riešiť nemusím. Mimo danú tému, odporučil by som zlepiť chvost a trup pred skompletovaním. ale t si myslím, že v pláne máš, takže ako by som nič nepísal. Máš to zatiaľ super. Veľa zdaru.
Ahoj, vytočil jsem druhou lampu podle té co je vidět v Enchantress a i na fotce od Imricha. Teď je to mnohem lepší. Kabel ještě zvážím, zkusím dohledat ještě něco na webu. Je to sice prkotina, ale je tam vidět. U Enchantress opravdu nejsem na 100% přesvědčený že to jde před světlo do krytu. Na Helene je to vidět jasně, vrací se zpět. To sou traumata... K tomu ocasu, co je za problém když by se dolepoval po zavření trupu?