Když vidím,kolik je materiálu na závěsníku a kde je samotná nádrž,tak to Tome nedáš.Musel bys to přilepit bez závěsníku Závěsník bys musel uříznout vodorovně se styčnou hranou,jinak rozhodíš náběh nahoru,který maj mít.Že by to byly ony 3mm na trupu vs podvozek?.Vše ostatní z téhle stavebnice je malichernost,která jde opravit,ale tohle je základní chyba celého draku a ve finále to zničí celou práci.Tohle je neopravitelný a je třeba pokračovat dál,nechat to tak,nebo to bude horší. Kdo má pochybnosti,kontaktujte pana Jareše,on vám to vysvětlí....
Škoda.Mě se ta "zatížená mašina" začala líbit.Co bych zkusil ,víc dostat závěsníky do nádrží.řešit to tam,kde to nebude vidět a z podledu nic nedělat,ale teď?
Osobně si taky myslím, že to není problém jen nádrží nebo jejich závěsníků.
Co jsem viděl první postavený model mám za to, že chybně je to už v renderech (zpětně jsem si je prohlížel), které byly zveřejňovány v průběhu let před vydáním modelu. Asi se to dá opticky zmírnit, ale opravit ne.
Děláš recenzi,tak to tak nech,stejně to všichni lajkujou a fotí se s tím jak diví a ve finále to bude jedno.Mě to celý přijde strašně nabobtnalý a tam se to nemůže vejít.Jako chtít do 180ky koupelny 2 metrovou vanu Ještě by bylo dobrý zjistit,jestli je tam dole vše rozměrově ok,než do toho řízneš,včetně nádrží.Jinak bych zkusil něco navíc: https://www.1999.co.jp/eng/10106566 Mít to ale doma,tak využiju topnou sezónu,ale aby se to nedozvěděla Gréta
Koukám na těch posledních pár fotek skutečné mašiny a všude je plus mínus v rovině osa kola a spodní oblouk kýlů pod motorem, takže chybu vidím spíš v nádržích a závěsnících. Co je tam prostě nedat?
Taky možnost.Jinak Tomáši kdybys přidal 1mm na hlavním,můžeš přidat i na předním.1mm se ztratí a možná i víc,protože se rozdíl rozloží do 40ti cm,ale tady se to sešlo na 2cm. .Trochu jsem to čekal a při sestavě to chtělo třeba na 3x rozsekcovat nohy.