Držel jsem se fotek a popisu k nim, většinou jsou barevný...na Graue 15 je to jinej odstín - RLM 27. Na druhých dvou RLM 04. Na první straně tématu o tom píšu...Nečteš, nevíš!
EDIT: Myš je špatně jen jednou... Naštěstí.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň.
Odmaskování kabin je pro mě vždycky velice trýznivou záležitostí...vždycky je na obzoru nějakej průser. Tentokrát naštěstí nic. Vše je čiré a celkem pěkné. Pouze u spodní hrany čelního štítku na Braune 3 je malinko zavzlínané lepidlo...jsem holt prasátko. Překryty jsou jen nasazené, do kokpitu přijdou ještě zaměřovače, sedačky, pancéřové desky a nějakej ten leptík.
Trochu samolibě jsem se domníval, že opěrky hlavy natřu tenkým štětcem... Chyba lávky. Takže poté, co jsem hnědou barvou opatlal, co se dalo, jsem to všechno umyl ředidlem, nastříkal znovu RLM 02, poctivě vymaskoval a stříknul.
Do dvou kokpitů jsem umístil zaměřovače REVI C/12D od Quickboost a vlepil sedačky s leptanými pásy.
Daniel Křivánek Tak kampáák Kuzmo Kuzmičííí. Nóó - Nemá talent ........Kuzma je tááááámhléééé!!!! SPV „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Daniel Křivánek Tak kampáák Kuzmo Kuzmičííí. Nóó - Nemá talent ........Kuzma je tááááámhléééé!!!! SPV „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Hele, vy vtipálci. Na jednom modelu jsem si zamlžil čelní štítek, když jsem lepil zaměřovač. Minimální množství lepidla, ale přesto se to stalo. Na druhým nic...ale na tom jsem zase ulomil sloupek antény na SOP. Takže jsem to musel odvrtat a vsadit tam kovovou trubičku, upravenou do tvaru. Pouhý plastový kousek přilepený na tupo, by to neudržel. Vůbec nevím, jestli mám dnes vkročit do dílny...
Ty musíš mít pořád něco extra - chlape. Tak ať se ti opravy podaří