Určite. Je to kompromis, medzi názormi, že na 1/72 sa nity nehodia a komplet onitovaným modelom. A samozrejme to berie do úvahy aj moje schopnosti pretože P-40 je samý nit v rovnobežnách radoch, ktoré ma niekedy dosť trápia. Ale modely bez nitov sa mi zdajú také pusté a fádne. Jednoducho som si zobral nitovací výkres a vybral z toho linky, ktoré som uznal za vhodné. Je to proste moja interpretácia modelu.
Zdravim vospolok, rad by som sa opytal expertov, ci nema niekto popis kamuflaze resp. farebnu kamuflaz na P-40R-1 alebo R-2. Mam zopar cb obrazkov, ale z nich je tazke "citat" pouzite farby. Vopred dakujem
Dolepil som krížový zameriavač, anténny stĺpik a potom som si dal zopár maskovaco-striekacích šícht, na spodok som dal Neutral Gray a na vrchné plochy som dal Olive Drab a Medium Green.
Keďže som nemal presnú schému na ten čo chcem robiť, tak som prebral Medium Green z návodu od Special Hobby na Butter Bean, takže ešte sa môžem rozhodnúť inak a dať namiesto papagája lebku.
Zdravím všechny fandy P-40. Rád bych se zeptal jestli někomu nezbyla část dekálů z Kittyhawku Mk. I od SH na pouštní GA-Y od 112. perutě. Popřípadě nějakou jinou pouštní Mk. I od 112. perutě s tlamou s aršíku DK decals. Rád bych je odkoupil. Pokud se někdo najde, ať se mi prosím ozve do soukromé zprávy. Díky.
spitfire6779 - vidím, že nikdo žádnou bližší informaci o těchto "překopávkách" nemá, bohužel já o tomto mezitypu moc taky nevím a mám asi taky jen ty známé černobílé fotky.
vincent46 - parádní fleky
MartinP - tento aršík mi bohužel, jako jediný chybí. Vyhrabal bych asi, ale toho GA-Ye. Pokud by jsi měl zájem.
MartinP píše:Popřípadě nějakou jinou pouštní Mk. I od 112. perutě s tlamou s aršíku DK decals.
dnes som dostal komplet aršík DK Decals AVG 23rd FG P-40 z Číny, viem ti poskytnúť tlamu, ale iba na P-40E a neskoršie, lebo ešte neviem presne, ktorú tlamu budem potrebovať na Hawk 81A
Jedna momentka z postupu, kedze Printscale zabudol na cisla na podvozku, nechal som si vyrezat masky od Ondreja z Omasku a toto je vysledok. Urcite som to az tak dobre necakal. Dufam, ze som neotvoril Pandorinu skrinku a teraz uz len masky
Závazek splněn. Trvalo to celkem dlouho, ale všech 6 Warhawků, které jsem stavěl v tomto vlákně, mám hotovo. Díky za cenné rady, podporu a motivaci rodinu Warhawků dodělat. Speciálně Radkovi díky za obtisky na 3 z nich.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard