Tak je nahodená aj modrá. Výsledok veľmi rozpačitý. Nepodarilo sami dosiahnuť pekného rovnomerného stredového pásika... Vzadu vo vitríne sa to stratí...
Přílohy
Rado Sucháň 50 rokov
«Never in the field of human conflict was so much owed, by so many, to so few»
Vďaka Beňa. V noci ma hrýzlo zlé svedomie a premýšľal som či to ešte celé neprestriekam, nakoniec zvíťazil ľahší variant a pokúsil som sa vyrezať rovnejší pásik z maskovacej pásky. Po prestreknutí modrou je to teraz "krapet" lepšie. Prestriekal som aj prednú mriežku červenou. Montážne krytky na chvoste sú vyseknuté zo samolepiacej AL-fólie . Farba mi na nich nechce držať takže pred lakovaním ešte streknem vrch chvostu. Pôjdem asi dnes do reklamky si dať vyrezať masky na imatrikulačku.
Přílohy
Rado Sucháň 50 rokov
Tak a už som to dorval úplne. Takéto nehody mi úplne odoberajú silu na modelovanie.... Asi som mal tie masky pred prilepením, ešte trochu polepiť na ruke...
Přílohy
Rado Sucháň 50 rokov
Těch strhnutých míst je velká škoda. Uprostřed polí to jenom rozbrousíš do ztracena a přestříkáš, ale ty okraje..buď to zakomponovat do patiny, zkusit opravit ručně, nebo holt znovu .
Tohle vypada na mastnotu a nebo spatny barvy ... Jinak teda prejihodne sil k naprave, byla by skoda to hodit do kose ... Ale mala pripominka ... imatrikulacka na spodku se mi zda striknuta trochu sikmo ... na fotce ujizdi dolu ...
Kazdopadne ... hodne trpelivosti a minimalne jednu lampu "Jasone" pred pokracovanim ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Já bych to celý umyl, odmastil a začal se stříkáním znovu... Stejnak se ti ty pruhy právě moc nepodařilo vymaskovat, tak bych se o to pokusil znovu a lépe. Je to ale mrzutý, že jsi se tomu tak věnoval...
To bude tým že mám obe ruky ľavé. Ďakujem za povzbudivé slová. Striekal som gunze C ale asi na nie dosť dobre očistený povrch. Inak maskovacia fólia lepila jak sviňa. Celé to už striekať nebudem. Pokúsim sa to ešte opraviť vrámci možností a nájdem mu hodne vzadu nejaký pekný flek Mám inak vyrezané znaky aj na Dauntlessa, tak dúfam že ten takto nedopadne. pri ňom si ale na čistotu už dám veľký pozor a aj samotnú fóliu ešte trochu poprelepujem na ruku aby tak nelepila
Rado Sucháň 50 rokov