Teda Pavol, já mám dojem, že tam ten vnitřní doplněný prstenec být nemá. Sběrač byl přeci přímo ten čelní díl motoru ne ? Jinak skvělý, to netřeba komentář. Když to ale vidim, považuji stále za lepší MPM ...
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Áno, pravdu máš, ten predný prstenec bol zberáč sám o sebe. Len ten drôt som tam musel pridať, aby prstenec bol správny aj z vnútornej strany. Ono to bude po dokončení celkom dobré viditeľné, tak som tie potrubia nemohol nechať len tak, bez napojenia. Vychádzal som z fotky v 4+, kde dobré vidieť napojenie týchto potrubí do prstenca zo zadnej strany. Teraz to budem vypĺňať-tmeliť, ako je to znázornené na obrázku. Moc sa na to neteším, ale nech to už je, ako má byť.
Drak lietadla je pohromade. Na túto veľkosť modelu je potrebné nezvyčajne málo tmelenia. Všetky spoje krídel a kormidiel s trupom stačí v podstate len zaliať hustejším surfacerom.
Predné prstence motorov-výfukové zberáče som vytmelil z ich vnútorných strán. S použítím Milliputu to bola hračka.
Zameriavač aj s konštrukciou je komplet zhotovený z Eduard sady. Je to pekný a viditeľný detail. Dalo mi trocha práce celý komplet (zameriavač, podlaha, pozdĺžna a priečna konštrukcia) zasunúť a prilepiť správne do zavretého trupu, ale nakoniec to je zvládnuté. Podobný problém som mal s umiestnením prednej streleckej veže, ktorú som vkladal a lepil do trupu po častiach.
Přílohy
Vytmelené vnútorné strany predných prstencov-výfukových zberačov motorov
tak po vzhiadnuti tohoto tu mi naskocil len jeden jediy obrazok Brooklands museum vo Weybridge,Surrey Anglicko tam maju welouse len v kostre.mas to proste nadherne. Ps:najkrajsie stvarnenu geodeticku konstrukciu mal vraj Marchbox aj na wellingtone a aj wellesley.nemozem posudit mam len ten druhy kusok... prajem vela zdaru pri praci a budem pozorne sledovat.
Pomaly pripravujem drak na biely surfacer. Dolepujem detaily zo stavebnice a z Eduard sady, Quickboost rezinové diely a zopár z vlastnej výroby.
Prívody vzduchu do karburátorov nesadli pekne rovno na kryty motorov a musel som na poslednú chvíľu dotmelovávať. Podobný problém som mal so vstupmi vzduchu do olejových chladičov. Predná strelecká veža nesadla úplne správne do trupu a musel som vzniknutý schod pracne zbrusovať, aby nakoniec nebol príliš viditeľný. Tiež mi moc presne nesadol spodný priehľadný diel, kde som musel tiež tmeliť, ale toto bola možno moja chyba... V podstate sú to všetko prkotiny, ktoré ale troška zdržujú stavbu.
Přílohy
Nešťastné prívody vzduchu do karburátorov, ktoré na oblé kryty motorov sadli zle a je treba tmeliť. Púzdro rámovej antény smerového radiozameriavača je QB rezin.
QB reziny sú aj potrubia pre núdzové vypušťanie paliva...
...a tiež hmotové vyváženia smerovky a výškoviek. Na obrázku sú spolu s tiahlami krídeliek z Eduard sady.
Krytky na nábežnej hrane krídla som vyriešil tenkým plastom, ktorý som po nalepení zoslaboval na minimálnu hrúbku. Ukáže to nakoniec krajšie, ako len v negatívnom rytí.