tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
hotovo: G-55
Jakub Vilingr píše:Podle mě jsou ty pastelky geniálně jednoduchý s dokonalým efektem, proč by to měla bejt amatérská metoda? Podle mě by se neměly zavrhovat i zdánlivě zastaralé metody, ale ideální je vzájemná kombinace všech možnejch fíglů a postupů, páč ty výsledky pak za to stojíTeda myslim
![]()
![]()
VojtaH píše:Tak já zamlada zkoušel všelicos...Pamatuješ na bibli Litadlá od Androviče/Spišky/Válka?
Tam jsem se kochal namakanými modely a otevíral pusu v němém úžasu...
No a pak přišlo na hledání cesty pokus/omyl...
Začalo to vytahováním paneláže tenkými fixy a pokusy o začouzení...
Nakonec jsem došel k těm pastelkám a mám je nenápadně v šuplíku dosud.
A funguje to, to je fakt
Jakub Vilingr píše:Jojo to jsem taky chtěl napsat, že ten nejnovější Šorel asi za 4 kila je recyklát toho žlutýho desátky let starýho, co mám ve své knihovničce jako relikvii![]()
![]()
![]()
Jakub Vilingr píše:Jojo to jsem taky chtěl napsat, že ten nejnovější Šorel asi za 4 kila je recyklát toho žlutýho desátky let starýho, co mám ve své knihovničce jako relikvii![]()
![]()
![]()
Skřivan píše:Jakub Vilingr píše:Jojo to jsem taky chtěl napsat, že ten nejnovější Šorel asi za 4 kila je recyklát toho žlutýho desátky let starýho, co mám ve své knihovničce jako relikvii![]()
![]()
![]()
No jestli myslíš - knížečku odznak odbornosti (Pionýr) tak tu mám doma taky![]()
Milan Holzapfel píše:Kubrte, pěkně pokračuješ na nejelegantnější stíhačce WWII.Dotaz ty dvě láhve vzadu zůstanou šedozelený ? Já mám dojem, že jsem je někde viděl modrý (asi muzejní kousek). Možná by to tomu prospělo je nějak barevně odlišit třeba jinou šedozelenou
![]()
.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 168 návštevníků