S lítostí oznamuji, že motor předělávat nebudu. Díky mojí vlastní blbosti kdy jsem této časti modelu nevěnoval pozornost při základní stavbě, jsem teď zjistil po nastudování podkladů, že bez toho abych do modelu hodně zařízl to nepujde. Bohužel v aktuálním stavu už to není možné. Motor bude otevřen jen částečně. Je to moje blbost a ponaučení pro příště.
Ahoj,stavbu sleduji od začátku,neboť mě jedna Vdova (Černá) také čeká.Moc se mi líbí,jak se se stavebnicí pereš a chci se optat,v čem udělal HB chybu ve ztvárnění motorové instalace?Je to pouze velký průměr motorového lože a chybějící výfuky,nebo je tam toho více?A pokud nechám motory zakrytované,stačí dodělat jen výfuky?Jinak je pravda,že model je směska obou verzí A i B,inklinuje spíše k Béčku (ohřívače vzduchu v kokpitech,prodloužená gondola,světla na příďové podvozkové noze,mechanické zavírání krytů předního podvozku...).Držím palce v další stavbě .
Jedine co v tom motorovem prostoru je dobre tak ja fire wall. Vse ostatni k nicemu. To sani do motoru co tam maji celkem pekne udelane je vymyslene, motorove loze je uplne spatne. A motor je taky zmrsenej. Pokud to udelaa uzavrene tak ok, ale jak to otevres tak to musis vse predelat.
...díky,asi otevřu pouze kryty u jednoho motoru na cowlingu,takže budou vidět válce a mělo by to být OK... "Nocturnal Nemesis" byla verze P-61A-1-NO,měla motory R-2800-10.Jestli mohu doporučit,na motorech ze stavebnice použij místo v návodu zobrazených dílů PA11 a PA18 díly PA10 (jsou uvedeny jako nepotřebné)."Desítky" měly jiný zapalovací systém,kterému odpovídají právě výše uvedené díly (PA11 a PA18 jsou pro -65,pro ni je třeba odstranit magneto na dílu PA21).