Tak se mi konečně podařilo se dostat do dílny... Potez je v surfu , dobroušeno a už má i základ republikánského označení.
PS. nemáte někdo návod z Potezu z verze, kde byl v obtiscích i letoun na kterém byl sestřelen Jan Ferák a další čeští letci ve Španělsku? já ho někde zasklil... řeším jestli udělat jenom v Khaki nebo dvojbarevný a jaká by měla být ta druhá barva. Uvažoval jsem nad ruskou zelenou...
Tak jestli ten Ferákův Potez je z "Grupo Potez v Albacete", tak návod je tady: http://www.smer.cz/hracky-a-modely/potez-540 Dole link na stažení.... návod ke stažení není u všech modelů, ale u většiny ano.... P.S. já ho měl jako kluk podle "Atlasu ABC".... stejně jako D-510..... písková / světle modrá
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
ok, chlapci, aby jste věděli, tak po Jak-3jce mám na stole francouzkou větev, celkem se to hodím vzhledem k výročí BoF. Takže MS.406, D.520 a Curtis Hawk 75. a vzáloze už čeká MB.152 ;o)
Já jsem se vydal správným SMĚRem před více než 10ti lety. S.E. 5a a Fokker DVII – stavebnice zakoupeny v roce cca 1988, nové obtisky (Propagteam) jsem sehnal v bazaru, lozenge je od Eduarda. V době stavby cca 2008 začaly frčet různé „šejdingy“, tak jsem to zkusil taky – „pistolkou“ značky Mikrotechna, zakoupenou v roce 1990 v pražském DTM za celých 220,-Kč poháněnou kompresorem z ledničky.
Přílohy
mikrotechna.jpg (5.37 KiB) Zobrazeno 2951 krát
Kitařina je mužský pud po odbornosti, projevující se v oblasti hry.