Ďakujem Petře, boli rozrobené dlho a trebalo ich dokončiť. Na jednom som skúšal farby AK reals, na druhom MR paint. Neviem už ktorý má aké farby, vo finále sú odtiene identické. Prešiel som aj tak na MRP, vyhovujú mi dokonale.
Dnes po doručení dopisu od Radka Marabáka. Kdyby tušil, že už budou předmáčené. ČP to věděla. Opraveny popisky mechanika a pilota, tak snad ....... to nějak dopadne. Taky jsem dneska zjistil, že máme dva týdny jen čtyři pracovní dny. Snad to ty páteční zákazníci pochopí. Bude víc času na P-40. Obě. Tímto děkuji ještě jednou do Brna a když nic jiného, jsem dlužníkem známky typ B. ( dobrá investice)
Já se pořád snažím, ale nemůžu se zbavit dojmu, že mě opravdu nebaví ten Airfix stavět. Doufám, že se SH dostane se svou slibovanou řadou Hawků 75 až k Hawku 81. Ještě mi tam chybí spousta drobností...
A já bych Radku podle výsledku řekl, že Tě to bavilo velmi
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....