Au. Rozhodne by bylo skoda to nedodelat, ale sam vim, jak takovahle vec demotivuje. Preju hodne pevny nervy, doufam, ze nepovolis a tu krasku dodelas.
M.
Pustil som sa do obrusovania dekalov. Kokardy uz su dole komplet, cez noc co model stal sa v stredoch uplne odluply. Esteze ukrajinske su aj origos v Condore. Mam este modely Su-22 a Su-27, tam su v pripade nudze dalsie. Popisky pri bruseni idu niektore tiez uplne dole, ale to neriesim...
Najhorsie je cislo a zralocia tlama na cumaku. To nemam cim nahradit a nabublane je to jak huspenina. Pomalicky to obrusujem a nasledne striekam lak Agama akryl leskly. Po troch opakovaniach procesu to uz zacina vyzerat (ci lepsie povedane to uz nie je az tak vidno...). Snad sa to podari dostat do prijatelneho stavu.
Co ale viem povedat definitivne, ze s dekalmi znacky Begemont som navekyvekov skoncil.
S tou miginou ti moc držím palce, netušil jsem že i taková "krabice" jde postavit tak, aby vypadala skvěle !
Nad obtiskama od begemotu, bych ale hůl nelámal. Použil jsem je nedávno na He 111, a dělalo se s nima naprosto v pohodě. Byly krásně tenké a při použití adhesolu a tensolu od agamy, se usadily perfektně. Zalakoval jsem je akrylovým lakem od tamiye.
Pamatuju si ale že begemoty řešil v "letadlech", před nějakou dobou i John Vojtěch. Myslím že taky použil nějaké přípravky po kterých mu obtisky praskaly, jen už nevím jaké.
človek sa učí celý život, na tom sa nikdy nič nezmení. Samozrejme, bolo by najjednoduchšie celú vinu hodiť na Begemont, to som ale nechcel. Vždy máme možnosť výberu a ja si nabudúce vyberiem dekály, s ktorými sa pracuje štandardne a hlavne také, ktoré môj favorit lak nežerie. Všetci predsa máme času na naše hobby málo, a takto ho teda tráviť nechcem...
jo, a už to mám vlastne opravené, štyri vrstvy laku Agama povrch dostatočne vyrovnali. Na mnohých miestach som tak ale stratil rytie a nitovanie... A dekaly Begemont ešte pekne zažltly. Som fakt rád, že som oba aršíky zakúpil
No super, jsem rad, ze jsi zvitezil nad nutkanim se na Foxbat vykaslat. Parada. Jeste kdyby to tak byl ten Belenko.. ale co uz.
Mas to proste pekny.
M.