Díky! Tady jsou ještě fotky počátečního stavu pumovnice - upravil jsem zatím čelní přepážku a zadní sklopný díl, kde byla propadlina a taky jsem narovnal dlouhé stěny - zase v horké vodě. Jinak je upravený závěsník bomby...
Přílohy
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Teda, ty jsi rozjetý, tolik elánu po náročném víkendu ... já od té chvíle, co jsem asi o půl jedenácté dorazil domů, nenašel sílu, abych vylezl z postele
Nene, já jenom vyfotil co jsem ještě stihl přes noc, dneska jsem jen narovnal tu pumovnici...Taky odpočívám, stálo to za to!
Díky. Asi jsem se rozhodl udělat pumovnici zavřenou... Už od počátku se mi to líbilo více a takhle bude mít Valiant aspoň správný, elegantní neporušený tvar. Ještě nejsem plně rozhodnut, ale spíš to vidím na tu zavřenou (bylo by tam ještě hrozně práce, která by nemusela vypadat dobře...) No, uvidím...
Ondro, skvělá práce na detailech i technikách, ale přece jen se mi to zdálo hodně tmavé, na to, že to bude zavřené v kokpitu. Ale jinak to naživo vypadalo super
Marina Veneta čekatel a obdivovatel Na stole:P-40, He-162, Mosquito Hotovo: P-40 Kittyhawk Mk.III, Bf 109F-2 KPM Apolo Kopřivnice http://apolo.koprivnice.org/index.htm
Díky všem za podporu, no ještě jak bude čas tak nad to sednu a podívám se, co s tím To Jirka: Jirko, já vím, všichni co to viděli mi to říkali a uznávám chybu, že jsem si nenamíchal světlejší barvu. Já ji měl ok hned na začátku, ale pak se lakovalo, patinovalo, lakovalo, pigmentovalo a pak zase lakovalo až to nakonec celé ztmavlo... Rozhodně to všechno beru jako ponaučení, přece jen takový rozsáhlý interiér dělám poprvé, tak jsem nevěděl jak se to bude chovat. To Pavel: Nojo, ještě si to rozmyslím... Sice teď se mi to docela trocvhu ku°ví, zkazil jsem pár věcí, ale myslím, že když už jsem se tolik štval s tím kokpitem, tak by to vůči pumovnici bylo nefér...