Díky pánové za podporu, už jsem si překreslil rozdíly podle fotek. Na každém poli je nějaká diference. I na trupu, z levé i pravé strany. Kdybych si byl, blbec, býval porovnal fotky se schématem , mohl jsem už stříkat znaky. No, co už... Využívám výhod studia podkladů ex post. Zítra to přepráším.
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
Děkuji pánové! V úterý jsem slíbil středeční nástřik chybějícího fleku a opravy tvarů polí, dneska máme páteček a nástřik veškerý žádný... Snad večer Štefan, ten model není žádná trága, pasuje pěkně, nejvíc mi vadily zaoblené hrany dílů tam kde měly být ostré. Jinak pohodička.
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
Robert Blaschke píše:Podľa mňa je tá vrchná šedá príliš svetlá.
Tamiya XF 82 Ocean grey. Možná je světlá, ale vzhledem k tomu, že na to přijde ještě další fleking a špining, si s tím hlavu nelámu. Na čb fotkách je patrný docela kontrast mezi zelenou a šedou. Po řadě oprav a korekcí tvaru kamuflážních polí jsem se snad dobral k definitivní podobě jakž takž odpovídající tomu, co je patrno z fotek. Teď přijde na řadu masking
Přílohy
Dušan Ritz