John Vojtech píše:Jee, tak to se moc omlouvam, ja jsem to nechtel odhalit, to udelalo to letadlo protoze je suprove tak na jmeno se zapomenout neda:) jeste jednou moc pekna prace a so sorry!
Já to nemyslel ze mi to vadi - v pohode

John Vojtech píše:Jee, tak to se moc omlouvam, ja jsem to nechtel odhalit, to udelalo to letadlo protoze je suprove tak na jmeno se zapomenout neda:) jeste jednou moc pekna prace a so sorry!
Ivan Palenčár píše:Jednoducho perfektné. Mám len jednu pripomienku. Zdá sa mi, že ta povrchovka je moc prepatinovaná ( detaily sú až príliš zvýraznené ). Možno to robí aj fotka. Mám na teba jednú prosbu: vôbec ťa nepoznám ( modely ) a tvoja práca ma veľmi zaujala, môžeš prezentovať aj iné ( staršie modely )?
Ivan Palenčár píše:Jednoducho perfektné. Mám len jednu pripomienku. Zdá sa mi, že ta povrchovka je moc prepatinovaná ( detaily sú až príliš zvýraznené ). Možno to robí aj fotka. Mám na teba jednú prosbu: vôbec ťa nepoznám ( modely ) a tvoja práca ma veľmi zaujala, môžeš prezentovať aj iné ( staršie modely )?
Painkiller píše:John Vojtech píše:Jee, tak to se moc omlouvam, ja jsem to nechtel odhalit, to udelalo to letadlo protoze je suprove tak na jmeno se zapomenout neda:) jeste jednou moc pekna prace a so sorry!
Já to nemyslel ze mi to vadi - v pohodeKazdopadne drzim palce i u nohou aby vse klapalo jak ma - slysel jsem ze Herky dopadl nejak spatne...
Ivan Palenčár píše:Prepáčte, nechcel som kritizovať. Máte pravdu, je to vec vkusu, názoru a pohľadu každého modelára. Ja sa snažím skôr priblížiť skutočnému lietadlu ako podľahnúť módnym trendom ( opticky nasilu vyťahovať detajly ). A ešte raz, hodnotil som fotky a nie skutočný model. Ináč, ak ste použili Airesacke sety ( kokpit,podvozkové šachty,sedačka a elektronika,tak master som robil ja. Aspoň takto som sa trochu podieľal pri vášej nádhernej práci.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 156 návštevníků