Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

F-15C EAGLE with LD

In-progress builds
Odeslat odpověď
Příspěvků: 506 • Stránka 6 z 34 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 34
  • Odpovědět s citací

Re: F-15C EAGLE with LD

Příspěvekod PavelS » 01 říj 2008, 14:51

John Vojtech píše:Jee, tak to se moc omlouvam, ja jsem to nechtel odhalit, to udelalo to letadlo protoze je suprove tak na jmeno se zapomenout neda:) jeste jednou moc pekna prace a so sorry!

Já to nemyslel ze mi to vadi - v pohode :) Kazdopadne drzim palce i u nohou aby vse klapalo jak ma - slysel jsem ze Herky dopadl nejak spatne... :cry:
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ivan Palenčár » 01 říj 2008, 20:12

Jednoducho perfektné. Mám len jednu pripomienku. Zdá sa mi, že ta povrchovka je moc prepatinovaná ( detaily sú až príliš zvýraznené ). Možno to robí aj fotka. Mám na teba jednú prosbu: vôbec ťa nepoznám ( modely ) a tvoja práca ma veľmi zaujala, môžeš prezentovať aj iné ( staršie modely )?
Hotové:
SA-8 GECKO 9K33M3-1T „OSA-1T“
Su-22 M4 FITTER 1:48
Mil Mi-4 HOUND 1:72
Volchov a Jašterka
T-72 M2 "Moderna"
Ivan Palenčár

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PavelS » 01 říj 2008, 20:20

Ivan Palenčár píše:Jednoducho perfektné. Mám len jednu pripomienku. Zdá sa mi, že ta povrchovka je moc prepatinovaná ( detaily sú až príliš zvýraznené ). Možno to robí aj fotka. Mám na teba jednú prosbu: vôbec ťa nepoznám ( modely ) a tvoja práca ma veľmi zaujala, môžeš prezentovať aj iné ( staršie modely )?

http://www.swapey.com/index.aspx?nav=de ... 71cc13b01b tam se jde proklikat, myslim že na MF je Johnova B-2...
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hansi » 01 říj 2008, 20:20

Ivan Palenčár píše:Jednoducho perfektné. Mám len jednu pripomienku. Zdá sa mi, že ta povrchovka je moc prepatinovaná ( detaily sú až príliš zvýraznené ). Možno to robí aj fotka. Mám na teba jednú prosbu: vôbec ťa nepoznám ( modely ) a tvoja práca ma veľmi zaujala, môžeš prezentovať aj iné ( staršie modely )?

Ivan, John Vojtech tu mal napríklad stavbu Herculesa - ten sa objavil aj v Novinkách MPM č. 26/2005, okrem toho mal tu aj stavbu B-2A, skús to zadať do vyhľadávača.
Hansi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ivan Palenčár » 01 říj 2008, 20:33

Vďaka. Už som si to prezrel. Je to super, hlavne B-2. Vďaka, že aj takýto modelári existujú. Je sa načo pozerať a aj priučiť.
Hotové:
Volchov a Jašterka
T-72 M2 "Moderna"
Ivan Palenčár

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 02 říj 2008, 07:41

Tak zase neco pro spestreni z motorovych lozi a jeji konstrukce. Dneska jsem cely den venoval cele konstrukci,hrozne moc rezani vrtani az se mi o tom bude dnes zdat:) Dokonce se mi podarilo slepit i rty k super glue:) Boze muj spotreboval jsem pul debonderu aby jsem vse ze rtu odstranil. Jeste ze jsem nemel fousi:) To bylo jedine stesti :)smile
Přílohy
ENGINE A SIDE.jpg
ENGINE B SIDE.jpg
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 02 říj 2008, 07:48

Painkiller píše:
John Vojtech píše:Jee, tak to se moc omlouvam, ja jsem to nechtel odhalit, to udelalo to letadlo protoze je suprove tak na jmeno se zapomenout neda:) jeste jednou moc pekna prace a so sorry!

Já to nemyslel ze mi to vadi - v pohode :) Kazdopadne drzim palce i u nohou aby vse klapalo jak ma - slysel jsem ze Herky dopadl nejak spatne... :cry:

To je pravda, spalila se me predni cast od halegonove lampy so ,ale ja to po par tisicich hodinach opravil:) Asi se mnou neni neco v poradku:)smile
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod herr66 » 02 říj 2008, 08:00

Johne, paradni prace! Smekam pred tvoji trpelivosti!
herr66

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 02 říj 2008, 08:06

Vazeny pane Ivan,

Dekuji Vam za prispeveky, Ja Vas take neznam, ale jsem rad ze se ptate. Co se Vam jevi prepatinovane? Details? Me oko to zase tak spatne nevidi, ja jsem se jeste patinovat nerozjel to az pozdeji, zase abych obratil ameriku na ruby:) To jsi pamatuji ze pred lety jsem dokoncil jeden muj model a sklizel kritiku o prepatinovani, a na druhe strane zase ze patiny bylo malo, ono je to dost tezske uspokojit vsechny modelare jednou a tou samou veci. Kdyby se melo naslouchad rad vsech modelaru, tak zadny model by se nikdy nedokoncil, to je takovy modelarsky risk, dokoncis a uvidis! Kazdy modelar se lisi i malou veci,ale lisi, zadny neni stejny a to je na tom to nejkrasnejs,i ze nejsou stejna dila, ze? Ted patinuji velice z lehoucka, protoze neni co, well ohledne meho patinovani, co vlaste pouzivam na modelu jsou oleje patina, vodovou patinu se saponatem na nadobi, pastele, a pochopitelne strikaci pistoli a suche barvy, pigmenty a more to vse se smecha a pak se mi to libi, pokud tam neco bude chybet, tak to nebude ono:) Vse musi byt videt aby lidske oko nic neprehledno, zadny detail. Snad jsem pomohl ,
JV.
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ivan Palenčár » 02 říj 2008, 09:38

Prepáčte, nechcel som kritizovať. Máte pravdu, je to vec vkusu, názoru a pohľadu každého modelára. Ja sa snažím skôr priblížiť skutočnému lietadlu ako podľahnúť módnym trendom ( opticky nasilu vyťahovať detajly ). A ešte raz, hodnotil som fotky a nie skutočný model. Ináč, ak ste použili Airesacke sety ( kokpit,podvozkové šachty,sedačka a elektronika,tak master som robil ja. Aspoň takto som sa trochu podieľal pri vášej nádhernej práci.
Hotové:
Volchov a Jašterka
T-72 M2 "Moderna"
Ivan Palenčár

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Barret » 02 říj 2008, 09:58

Nadherna praca. To by jeden normalne zlomil skalpel a vylial farby a len sa pozeral.. :o :o :o Neuveritelne sa tesim na vysledok :P :P :P
dokončené 2023:
n/a

pracujem na / rozvŕtané:
- Le Superbe, 1:150, Heller
- MiG-23MF "Čert", 1:72, R.V.Aircraft
Barret

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Jursa » 02 říj 2008, 10:06

Ahoj Johne, je to skvela praca. Sledujem to od zaciatku a doteraz som nemal odvahu sem nieco napisat.
Jednoducho som nevedel najst slova. Je to skratka nieco absolutne majstrovky prevedene a povedal by som,
ze vacsinou z nas nedostihnutelne.

P.S. Ja som ti mal tusim poslat nejake fotky. Prepac, zabudol som na to. Budes ich este chciet?

Martin
Obrázek
Martin Jursa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Jursa » 02 říj 2008, 10:10

Ivan Palenčár píše:Prepáčte, nechcel som kritizovať. Máte pravdu, je to vec vkusu, názoru a pohľadu každého modelára. Ja sa snažím skôr priblížiť skutočnému lietadlu ako podľahnúť módnym trendom ( opticky nasilu vyťahovať detajly ). A ešte raz, hodnotil som fotky a nie skutočný model. Ináč, ak ste použili Airesacke sety ( kokpit,podvozkové šachty,sedačka a elektronika,tak master som robil ja. Aspoň takto som sa trochu podieľal pri vášej nádhernej práci.

Dobry den pan Palencar.
Mozno si na mna budete pamatat, mozno nie. Bol som raz na Vasej sutazi s Catalinou v 1/48. Ale o tom nechcem pisat.
Spominate tu, ze ste robili mastre na F-15 pre Aires. Tieto sety su absoltna spica, skladam poklonu pred Vasou pracou. Spominate, ze ste robili aj mastre na sachty. Tieto ale Aires nikdy nevydal. Je mozne sa k tomu nejako dostat? Ak nie, nic sa nedeje, len sa pytam.

Dakujem a prajem vsetko dobre
Martin Jursa
Obrázek
Martin Jursa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Juriga Tomáš » 02 říj 2008, 10:18

John, je to naozaj uzasna praca.

Pan Palencar, co keby ste sem dali aj fotky nejakej Vasej prace? Napr. taky Mig-29. Urcite fotky modelov od dvoch takych majstrov by potesili nielen mna.
Juriga Tomáš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod petr marek » 02 říj 2008, 10:57

jako jo, na to ze je to 1/144 to jde :wink: :wink: :wink: :wink:
suuuuper prace jenom koukam a tise zavidim [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< :P :P
posledni dokoncene: P-39 Aircobra, Eduard, 1/48
Avia BH-11 Směr1/48
Fairey Swordfish Tamiya 1/48
na stole: Hansa - Brandenburg W.29 WNW 1/32
Instagram Marek Models
petr marek