Kámo paráda takhle pod stromečkem!! Proč stříkáš označení před kamufláží?
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Díky Romane. Je to pro mě jednodušší, když usazuju jen samotný písmena. Vidím totiž okolí, což při usazování vnějších masek (nakonec po kamufláži) ne. Maska samotná mi překáží v orientaci.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Díky, nějaký malý opravy tam byly, ale nic děsivýho. Dostříkal jsem překryt kabiny a vsadil do něj vnitřek. Je tam vše, co tam bejt má. Tak snad to projde a dostanu od Karla zápočet.
Díky. Včera jsem nastříkal chodníčky a nanesl popisky HGW. Dneska sejmul folii a až na dva dekály, všechno super. Těm dvěma jsem ještě domluvil zázračnou tekutinou, večer zkusím sundat folii, umýt zbytky lepidla a stříknout lakem.
Podle návodu Eduardu i HGW je to nahoře i dole... Správnost jsem nezkoumal.
EDIT: Koukal jsem teď do Airframe & Miniature 7 a tam je to taky... Nechce se mi nějak hloubějc pátrat, tak to zatím nechám, stejně to ještě není zalakovaný a můžu to případně sundat.
Naposledy upravil hans dlouhán dne 27 pro 2020, 12:48, celkově upraveno 1
HGW bere data od Eduardu (nejsou to tedy 2 zdroje) a Eduard je potřeba občas ohlídat. Kdybyste někdo měl fotku, kde to je, budu rád, já jsem si toho fakt nikdy nevšimnul.
To s tím Eduardem a HGW mě nedošlo, to máš pravdu. Tak jsem to nakonec sundal ředidlem a nechám to jen dole. Čistím teď vodou zbytky lepidla, ale pod úhlem jsou pořád vidět obrysy sundaný folie. Nečet já jsem někde, že je dobrá voda s jarem?
Hagelkorn dostal základní nástřik RLM 76 a z hliníkové trubičky 1 mm jsem vyrobil naváděcí zařízení umístěný na pravý straně trupu mezi písmeny Stammkennzeichen E a Q.