Hotový kokpit...
ondrej píše:Zvazuji i lrytky na Tamiyu, ale netuším, jestli to ještě někdo staví, když je ten Eduard tak skvělý.
Martin Černý 'Černoch' píše:Já to zkusilstavět současně Tamku a Eduarda. Musím přiznat, že mě Tamka v průběhu přestala bavit protože je to chudá příbuzná i když stále pěkná. Stále není dokončená. Dle mého názoru Tamka není na cestě k zavržení, dá se postavit také rychle, ale na tom modelu je vidět ten obrovský rozdíl v pokroku výroby modelů. Možná je ale lepší pro méně zkušené modeláře. Tamiya není tak náročná na přesnost lepení jako Eduard.
MARABU píše:... dva mrňousy...
JimiX píše:Lide Mustangový pomoc. Jsem zmaten. Včera jsem si vystříhal obtisky na mého Husáka (velké H už použil Míla, tak to nebudu měnit) a nějak mi nesedí barva jeho modrého saka. Myslím, že světle modrá na černobílých fotkách nevypadá jako černá. Originál je k vidění ZDE.
Obtisky vypadají takto: Co vy na to? Mě se ta světlá líbí, ale byl bych rád, kdybych se svým modelem od předlohy moc neodchýlil.
Uživatelé procházející toto fórum: Dr. Turnovský, Jindřich Bernt a 18 návštevníků