hans dlouhán píše:Až budeš od malička žít v cizině, tak za 50 let ten pravopis taky zapomeneš. Ota už to tady několikrát zmiňoval.
DUNDR píše:Podle schématu asi ta palivová trubka nevedla jako u sóla vpravo, ikdyž španělská škola to tam taky má....
ceti píše:Oto ty jsi paradni sadomasochista, ja taky rad socham prastary modely a ne skladacky tamiya a eduard, teda az zase jednou budu bydlet .. Me-109 je moje oblibeny letadlo narozdil od tebe - bydlim hned u muzea Oberschleissheim a skoro denne chodim kolem vylohy za kterou je videt skutecnej Me-109E. tvoje motorky jsou parada, posledne jsem se snazil trochu zrychlit Honda Rebel CA 125 JC24 - normalne jede 90 km/h a ja bych z ni chtel vymacknout aspon 120, jinak je nebezpecny s tim jezdit po dalnicich, kazdej rika abych si koupil jinou motorku, ale me to neda a porad premejslim jak to udelat .. zatim je to takovej samej pokus-omyl, zkousel jsem dat injection carb 28mm, racing filter a vejfuky Silvertail, ale poradne to stale nejede .. lidi mi rikaj, ze se musej ty vejfuky Silvertail nejak vyladit, ale bez poradnyho vybaveni se to prej neda zvladnout..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 171 návštevníků