Jan Pavlik píše:Koukám Radku, že jsi rozjel ty F - ka. Dobrý počin s těmi lepty, musim se domluvit s tim "šikovné borec z vobřan pod traťó" na leptech pro E - čko a narvu je tam také. Mám dvě - krátké a dlouhé F.
Ještě čekám na K - čka od SH a asi se do nich pustim souběžně s nějakými džaponci.
Odborníky poprosim o pomoc - dlouhé K v amerických barvách - dekály, kamufláž, létalo to u nich vůbec? Zběžně jsem hledal a nic...nemáte někdo něco?
Rozjel jsem si Honzo eFka, Éčka a bojím se to prozradit, ale i to nový krátký Káčko a hned jak mi dojde to obrovský eNko od EduGawy, tak nevydržím a rozkrájím i to

Mám nějakej poznatek ze stavby eFka od SH. Do kokpitu se nevejde palubovka ze stavebnice na místo, kde by správně měla být. Tudíž jsem musel zaškrabávat ty bočnice v místě palubovky a to byl vcelku "opruz". Vyšlo to, ale "příště budeme chytřejší staroušku" a použiju místo bočnic ze stavebnice, ty plechový, který jsou v planžetě s lepty MARABU na AZ Éčko. Tím se problém vyřeší, jen je nutné zaříznout ten kousek lišty co jsem na fotce vyznačil černě a hotovo

Otázka na Davida Hényka (snad si to přečteš :.-): jak jsi tohle Davide řešil na svým Frantíkovi? V návodu je nalepit to až na tu přepážku, ale to by bylo moc vzadu...
Radek Bednařík