Je fakt, ze ten model jsem dodelaval celkem v rychlosti...ale stjne to nakonec vyhrala ta modra

Honza Jezl píše:ale houby mindraky, ja taky mel chvilku mindraky z doktorovych modelu a pak jsem si rekl, ze kdyz to zvladne on, tak to musi zvladnout i nekdo jiny (byt ne uplne v jeho kvalite). Navic ten hurr zas takovej zazrak neni, stacilo se podivat napriklad na spodek trupu...
Jinak prikladam dva scany, ktere me nakonec presvedcily pro modrej cumak (fotky bohuzel nemam)
clive píše:Dost peknej je ten rozdil interpretace tech hadku na kapote motoru. A ted kdo z nich to delal podle fotky a kdo si vymejslel?
Honza Jezl píše:clive píše:Dost peknej je ten rozdil interpretace tech hadku na kapote motoru. A ted kdo z nich to delal podle fotky a kdo si vymejslel?
Jojo, to sem si (prekvapive) taky vsiml a ve vysledku jsem z toho udelal neco mezi - stredne tlusti stredne dlouzi stredne zakrouceni hadci
![]()
DeKa píše:Tak to by spis vysvetlovalo ty BILY cumaky. To me doposud nenapadlo. A s temi hady jsem cetl interpretaci, ze bylo potreba kryt hurouse pri hloubkovym naletu tak, aby zepredu byli min videt.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 169 návštevníků