Takže Hellerácka je opäť "na stole". Aby mi nešiblo z toho nekonečného prerývania, nitovania a zaškrabávania (to som si ku..a dal!...), Tak som si dnes strúhol kokpit. Plechy Extratech sú špica matroš. Ale mi aj je trochu smutno, lebo pracovisko palubného inžiniera a navigátora, sediacich za pilotmi cez malé okienka vôbec nebude vidieť. Tak som ich tam ani nedával. Kabínu som samozrejme vytiahol novú.
ďakujem, asi to nebude acetát, alebo áno? Mám fóliu z číreho (asi) polystyrénu kúpenú pred časom v Hobyshope, ešte som ju neskúšal ťahať ani lepiť. Táto sa ťahá dobre?
No proslýchá se, že by superconnie měla být na Aviatické pouti v Pardubicích na začátku června... Ještě bych zůstal klidný, vždycky jim nějaký špek a superlákadla vypadla, ale vzhledem k tomu, že tohle je jediná vyjímečnost oproti klasickému programu, jsem docela v očekávání...
strááááááááááááášne dlho to trvalo, no trup už je konečne onitovaný. Teda musím povedať, že som si naložil poriadne sústo... A to to chem ešte zaškrabávať... no, uvidíme...
Tak či onak, som z toho nitovania teraz dosť "unavený" tak asi connie na chvíľku odložím a postavím nejakú bokofku...