Roman "Hummer" Šlajer, Plzeň
Hummer píše:Protože je schránka ze 100% plná, chce to vymazat nějaké staré zprávy.
Hummer píše:Tak ještě nahoře kliknout na Uvolnění všech zpráv
Hummer píše:Zakroužkováno
Dr. zvied píše:Ta "Švalbina" spolu s "Mustangem", a nebo "Catalina"...
Hmmm, to musel být zážitek.
![]()
Teď v sobotu bude letecký den u nás. Ve Strunkovicích nad Blanicí. Jako na potvoru musím být v práci. Ale ten dva roky nazpátek byl super. Vidět P. Jirmuse v akci byl zážitek. A nebo srovnání ukázky "Sokola" a "Hrbaté"...
Mirek Franc píše:...mě se nejvíc líbil ten Delfín s Catalinou. Schvalbina lítala skoro rovně a navíc jim tam chybí ten hákáč na kýlovce. A mustanga už jsem viděl, ale ten se neokouká.
Dr. zvied píše:Mirek Franc píše:...mě se nejvíc líbil ten Delfín s Catalinou. Schvalbina lítala skoro rovně a navíc jim tam chybí ten hákáč na kýlovce. A mustanga už jsem viděl, ale ten se neokouká.
Jj, Delfínek...
Tak, že Švalbina létala rovně, to by mě vůbec netrápilo. Lepší raději létat rovně, než to zavrtat do země. A navíc si můžeš letadlo prohlédnout v klidu..., nevykroutíš si tolik krk... Ona ta Švalbina stejně moc na akrobatické létání nebyla.
Mě šlo spíš o to, jak asi svištěly motory.![]()
A že nemá hákenkrojc? Detail, který mi vůůůbec netrhá žíly.
Mimochodem, k té mojí poznámce. Tobě se letová ukázka Švalbiny asi moc nelíbila. Když si vzpomenu na to, co jsem viděl před dvěma léty, tak mi přišlo zajímavé porovnání Sokola V-3A s tím, co předvedl Mi-24V. Jakoby se snažil napodobit Sokola. Jenže je to prostě větší a těžší stroj. Co se dá holt dělat?
Nicméně um a mistrovství pilotů toho nebo onoho stroje je nepopiratelný.
Dr. zvied píše:To máš recht. Vidět letícího Blackbirda, to by byl opravdu "VELKÝ" zážitek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků