este upravit rytie okolo kabiny a tankovaca a idem na predsmejd dalsie pozitivna drobnost v tomto kite, vyskovky su rozlozene ale su usposobene do padnutej polohy, bezne vyrobcovia tuto vyskovku davaju vo vodorovnej polohe, je to sice mala uprava ak to chcem spadnute, ale toto predsa len potesi zatial ma Trubkar u mna
jasne, chcem vyskusat ako su na tom Mr. Paint ked sa mi nebudu pacit, pojde Akan inak Paintaci maju ak som dobre pochopil, odtiene aj na bledu camo Su-33 tak uvidim, este nie som rozhodnuty pre konkretnu masinu
Neviem ako je na tom s odtieňmi na Súčka Mr. Paint. Ale čo som mal farbu Mr. Paint na Corsaira, pracovalo sa mi s ňou asi najlepšie zo všetkých výrobcov farieb, aj keď som bol zo začiatku (neviem prečo) skeptický. Nesmrdia ako Gunze C, a robia krásny povrch.
dnes som si odskusal odtien aj na namornika kedze AKAN ma na tuto novu camo iba v akryloch ..., tak som saaahol po MRP pre istotu som ich fukol skusobne koli tomu, ze mi jedna MRP velmi zle zreagovala po nanfuknuti tento krat to ale bolo bez problemov a odtiene sa mi tak isto pozdavaju pod odtienmi je surf Gunze a tak isto aj riedidlo Gunzacke