Markus píše:v ospreyi je bokorys s popisom že zadné sstrelecké postavenie bolo u jednotky pri oprave vymenené ale nenafarbené
Ano, na té barevné fotce formace je to dobře vidět. (výše,,

Chadima píše:zdravím pánové - moc si vážím Vaší snahy o objasnění mých dotazů.Abych vše vysvětlil - jde mi o stavbu B-17-ky od HK models,ale vůbec se mi nechce do NMF.Jak už tady všichni vědí,model je limitován především zadním střelištěm a přesazeným bočním střelištěm.Zkrátka pozdní verze B-17.A tak jsem se začal zajímat o nějaké "vyjímky z pravidla" v barvě OD/NG.Odtud zájem o Dreambaby.A aby toho nebylo málo,narazil jsem ještě na Scheherezade - B-17G 5 BO 42-31225 a Joker - B-17 G 25 BO 42-31684.Jde mi jen o potvrzení faktu,že se v obou případech jedná o kusy s bočními střelišti proti sobě non-staggered waist-gun.A v případě Scheherezady jde opravdu o žlutě natřenou záď s kamufláží OD/NG? Díky moc za pomoc.
Chadima píše:misak58: moc děkuji za přehršel obrázků i rad
Markus píše:ked som hlada foto tak som narazil na tuto netradičnu kamo. ale mojim favoritom sú formovacie stroje.už si zbieram podklady ale na B-24
Markus píše:v popise bolo prelet ponad Panamský prieplav. a tú vežičku som tiež kukal. že čo robí kupola na spodku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků