Ano, výzbroj je původní ze stavebnice. Uvidím, jak to bude vypadat na modelu, když tak to převěsím za Edí. Jasně, že ty mají ta křidélka jemnější, taky je kopa dekálů popisek. Ona ta R-73 je docela potvora na detaily, vepředu ta stříbrná křidélka a vzadu soustava trysek. Tady je to vše hodně zjednodušené. Ale bude schovaná mezi ostatní.
Chápu, impérium vrací úder. Ano - můj model není dokonalý a pro Tebe je to snadný cíl. Lepím jak umím, to snad ještě neznamená, že nemohu mít jiný názor. Tady se kritika mistrů / to myslím upřímně / neodpouští, naposledy jsem nas..l pana Jekla, u Tebe jsem kritizoval japonské "bláto" , takže jsi čekal na svoji příležitost. Spokojen? Pro Tebe je to možná modelařina obživa, pro mne jen a jen hobby.
Přílohy
Piškvorky nevidím. Nepovedlo se mi to na modelu, ale aspoń jsem to zkusil.
Mně se migina právě líbí, myslím, že odstíny barev jsou bezvadný a stejně dobrý je i vyšisování. V čs. barvách jsem barevně líp zvládnutou miginu neviděl....navíc ve 72....
Ne Dundre, mě je uplně jedno jak stavíš a vlastně Tě ani nesleduju. Je to reakce na styl Tvýho psaní u Jardy. Aspoň vidíš jak příjemný to je. Je strašně zajímavý, že lidi co nedaj ani čistej nástřik základní barvou maj nejvíc keců na patinovací postupy. Neříkám, že nemůžeš mít někdy pravdu ohledně míry špíny/stínování, ale náhoda to nebude.
Parádní fotka Milane , piškvorky taky nevidím, to máš pravdu. Zato vidím že asi naběhnul vzteklej mechanik s vrtačkou a drátěným kotoučem a drhnul mašinu aby byla čistá. Uděláš to stejně na modelu?
Vypadá to, že už je to skoro hotové, jen nalepit pylony s raketami. Ale je tam spousta dodělávek - retuše a detaily - polohovky, záložní pitotka, trubice, antény, snímače,kryty podvozků, kryty ...
Tahle je z MiGu-27 od Hasegawy z roku 1981. Říkalo se, že formy MiGů-23 od RV Resin koupilo KP. Vydali už MF a ML, takže možná vydržet. Staré origo RV má ještě v Brně Vágner / ale za 600,- /nebo zkus Pštrosovku bazar v Praze.